Obavijesti

Sport

Komentari 12

Dinamo je već dvaput 'natrpao' Rožmana, dao mu je 8 komada

Dinamo je već dvaput 'natrpao' Rožmana, dao mu je 8 komada
1

Dinamo je Rijeku u prosincu pobijedio 3-0, a prije toga na Rujevici 5-0. Simon Rožman nije se dobro proveo u dvije utakmice protiv Nenada Bjelice. Revanš traži u Kupu od 17 sati uz prijenos na HNTV-u

VIDEO

U prosincu je Dinamo doma dobio Rijeku 3-0, a prije toga na Rujevici u studenom 5-0. Kad se igralo u Zagrebu, HNTV je organizirao druženje i emisiju za kraj prvog dijela sezone. Na HNTV-u je bio i Damir Mišković.

- Predsjedniče, možda da treneru Rožmanu u ugovor stavite klauzulu da više ne vodi utakmice protiv Dinama, tim smo se riječima u šali obratili prvome čovjeku Rijeke Damiru Miškoviću, a on je u šali odvratio da im treneru baš ne ide protiv Dinama.

Pokretanje videa...

01:06

Slovenac je u dvije utakmice koje vodio protiv momčadi Nenada Bjelica kombinirano primio osam komada. Baš mu ne ide, ali priliku za popravni imat će danas na Rujevici u četvrtfinalu Kupa. Pobjednik u polufinalu doma igra protiv Osijeka.

U Dinamu više nema Danija Olma, koji je briljirao u posljednje dvije utakmice protiv Riječana, to je ono što ih može tješiti, ali tu je Mislav Oršić, koji im je u te dvije utakmice zabio četiri komada. Dečku koji kod Matjaža Keka u Rijeci nije dobio pravu priliku, družina s Kvarnera postala je prava “mušterija”.

- Rekao sam poslije poraza od Lokomotive javno, a onda i igračima: samo 7-8 prekršaja je premalo. Nakon utakmice dresovi su im bili čisti, bijeli. To više ne želim vidjeti. Već protiv Dinama mora biti više fajta i ‘agresije’ - rekao je Simon Rožman trener Rijeke i odgovorio na pitanje jesu li vježbali penale.

- Zna se koji su izvođači i vježbali smo penale. Da, moglo bi ih biti kako su suci krenuli ovog proljeća - nasmijao se trener Riječana.

Nenad Bjelica lani je izgubio finale Kupa od Rijeke. Bio je strašno ljutit nakon poraza, ove je sezone triput slavio protiv Riječana.

S “modrima” im je nanio najteži domaći povijest u Hrvatskoj, a posljednji je gostujući gol u igračkoj karijeri zabio baš Riječanima na Kantridi.

Dinamo će biti bez ozlijeđenog kapetana Arijana Ademija, neće biti niti Luke Ivanušeca, u veznom redu zamijenit će ga Lovro Majer.

- Mi smo jako motivirani zbog lanjskog poraza u finalu Kupa. To smo već pokazali u tri ovosezonske utakmice s Rijekom. Oni su puno bolja momčad nego što je izgledalo protiv Lokomotive Nismo vježbali penale - rekao je Nenad Bjelica i još se jednom osvrnuo na VAR.

- Rekao sam već svoje mišljenje, on oduzima emocije dok se čeka odluka. Razmišljaš hoćeš li se veseliti, smanjit će broj pogrešaka, ali neće ih iskorijeniti - kaže Bjelica

Po kladionicama su “modri” favoriti za prolazak dalje. Koeficijent na njihovu pobjedu je 1,90, na Rijeku je 4,10, a na remi 3,30. I mali podsjetnik i u Kupu imamo VAR.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao