To je to što me zanima!

Dinamo je već našao zamjenu za Soudanija? Stiže Kadzior

Poljaci tvrde da krilnog napadača Gornika Damiana Kadziora do potpisa za Dinamo dijeli tek poneka formalnost. Transfermarkt ga je procijenio na 700.000 eura, a bio je i na širem popisu Poljske za SP
Vidi originalni članak

Al-Ahli, trostruki prvak Saudijske Arabije, dao je 24-satni ultimatum Soudaniju i Dinamu na koji su oni pristali, piše alžirski list El Khabar. 

Čini se da se Dinamo već pripremio za njegov odlazak jer, kako pišu poljski mediji, plavi iz Gornika dovode krilnog napadača Damiana Kadziora (25).

To bi mogao biti treći igrač iz Poljske koji stiže u Dinamo u Bjeličinom mandatu. Prvo je Nenad Bjelica u Dinamo vratio Marija Šituma iz Lech Pozana, potom je iz istog kluba doveo stopera Emira Dilavera, a sad je blizu zaključenja i transfer Kadziora, koji je u 44 utakmice prošle sezone zabio 11 golova uz devet asistencija.

Poljaci tvrde da Kadziora do potpisa za Dinamo dijeli tek poneka formalnost. Transfermarkt ga je procijenio na 700.000 eura, a bio je i na širem popisu poljske reprezentacije za SP u Rusiji. Na kraju je ostao bez poziva na skraćeni popis.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • ivano67 01.06.2018.

    Nije on do kolina Souldaniju

  • ivan811 01.06.2018.

    treba zadnji vezni i oba beka...ofenzivno imamo i ako soudani otide...

  • Firefox_1 01.06.2018.

    Dinamo ne može naći zamjenu za Soudania, taj je za koplje iznad HNL, koji ne bi nikada došao u Dinamo da tu nije bio Vaha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare