To je to što me zanima!

Dinamo krenuo s pripremama, otpisani su Calello i Carrasco

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Carrasco se nije dokazao, a najskuplje Dinamovo pojačanje u povijesti, Calello, može tražiti novi klub. Leko se vratio u momčad, a traži se i konkurencija Kelavi
Vidi originalni članak

Nakon mjesec dana stanke dinamovci se vraćaju u pogon. Danas su krenuli s pripremama za nastavak sezone, a nisu vježbali na Maksimiru, zbog radova na unutrašnjosti južne tribine, već u Sesvetama na terenu NK Radnika. 

U tih mjesec dana došlo je do nekoliko promjena. Najbitnija je da se traži konkurencija Kelavi. 

- Ne zaboravljam tko je spašavao klub i njegove velike zasluge. Novo ime mora imati vrhunsku kvalitetu, no to je teško pronaći - rekao je Kruno Jurčić.

Jerko Leko potpisao je novi ugovor i odradio je prvi trening, kao i pridošlice Pamić i Husejinović.

Sammir i Ibanez kasne iz Južne Amerike, navodno su imali problema s avionskim kartama. Inače, Sammir kreće u 13. pripreme otkako je u klubu i pitanje je koliko će biti motiviran.

Preostala dva Južnoamerikanca su prekrižena. Bryan Carrasco nije se dokazao, a najskuplje Dinamovo pojačanje u povijesti, Adrian Calello, može tražiti novi klub. Oni će zajedno s Pokrivačem trenirati odvojeno.

'Modri' u srijedu idu u Tursku, a tamo će odigrati pet pripremnih utakmica. Četiri protivnika se već znaju, ukrajinski prvoligaši Metalurg i Volyn (6., odnosno 7. na prvenstvenoj ljestvici), južnokorejski Pohang Steelers (3. u prvenstvu) te njemački München 1860 (6. u 2. Bundesligi).

Idi na 24sata

Komentari 49

  • StjepanCR7 07.01.2013.

    Ehh da je Vida osto u Dinamo da je neki bolji trener i da se nađe neki ozbiljniji golman možda bi iduce godine mogli nešta i napravit u Europi ali ovako. Mahh zapravo cemu trošit rijeci uvjek prodaju ono šta vrijedi i malo.

  • ping-pong 07.01.2013.

    Kramarić i dva obrambena igrača! OBAVEZNO!

  • matacforza 07.01.2013.

    najveće pojačanje za hrvatski nogomet i dinamo bi bio da mamić ode iz dinama! mamićevci bez duše mogu da nam pu*e ;)) ZZD

Komentiraj...
Vidi sve komentare