To je to što me zanima!

Dinamo lako protiv Zagreba, Beqiraj najbolji strijelac HNL-a

U 29. kolu domaćeg prvenstva Dinamo je s 3-0 svladao Zagreba. Dva je gola zabio Fatos Beqiraj koji je s 15 pogotka najbolji strijelac HNL-a. Treći gol zabio je Calello
Vidi originalni članak

Dinamo je u pretposljednjem kolu domaćeg prvenstva slavio protiv Zagreba 2-0. Dvostruki strijelac za 'modre' bio je Fatos Beqiraj. Treći gol postigao je Calello.

Dinamo je u Kranjčevićevoj stigao do vodstva nakon dvadesetak minuta igre. Nakon prekršaja nad Beqirajem upravo je crnogorski igrač bio precizan s bijele točke. Ponovno je Beqiraj bio strijelac i u nastavku povisivši na 2-0.

Priliku za prvi pogodak Zagreb je dobio nakon prekršaja. Šut  Štroka s 11 metara ipak je obranio Kelava.

Neiskorištenu priliku Zagreba kaznio je Dinamo na samom isteku vremena. Nezaustavljiv je u kontri bio Callelo koji je povisio na 3-0.

Zagrebe je nakon promašenog penala imao dobru priliku preko Pavlovića čiji je udarac glavom zaustavila vratnica.

Susret je završio 3-0, a Beqiraj je s dva nova pogotka zasjeo na vrh ljestvice najboljeg strijelca HNL-a s tri gola više od hajdukovca Vukušića. Dva gola lijep su poklon koji si je Crnogorac napravio na dan svog 24. rođendana.

HNL 29. kolo:

Zagreb - Dinamo 0-3

Karlovac - Zadar 2-2

Šibenik - Osijek 1-1

Istra 1961 - Cibalia 3-0

Split -  Inter Zaprešić 1-0


Idi na 24sata

Komentari 41

  • markovicu cigane 06.05.2012.

    svaka čast istri na lijepoj igri i pobjedi!! i poštenoj!! a i hajduku na poštenih tri boda!! a mogu reć i splitu na minimalnoj pobjedi od 1:0 i pošteno su dobili!! jel počinje poštena era u hrvatskoj ili je to samo kamuflaža u zadnjim kolima???

  • Jeremy_1 06.05.2012.

    Ako se Vukušiću upišu 3 gola protiv Varteksa onda je on prvi strijelac..

  • Syncronizer 06.05.2012.

    Ja mislija da je HNL zavrsija...

Komentiraj...
Vidi sve komentare