To je to što me zanima!

Dinamo - Lokomotiva: Ovo ni Cvitanović ne može izgubiti...

Za Marija Cvitanovića je svaka iduća utakmica ‘kvalifikacijska’, ali danas od 15 sati ima najlakši posao, Dinamo igra s Lokomotivom od koje nikad u povijesti nije izgubio...
Vidi originalni članak

Mario Gavranović ima žute kartone, El Soudani je još ozlijeđen, ali trener Mario Cvitanović ne treba biti u strahu jer bi i bez dva najbolja igrača morao doći do tri boda. U Maksimir stiže Lokomotiva, koju je Dinamo dobio u 26 od 27 utakmica u hrvatskoj ligi.

Cvitanović je ostao na klupi, vodit će današnji sraz, ali jasno je kako mu se stolica opasno klima. Idući kiks, odnosno poraz za njega znači i otkaz. Nikola Jurčević i Igor Jovičević spremno čekaju.

ANKETA: ŠTO VI KAŽETE? Ako Cvitanoviću daju otkaz, na klupu će Jurčević ili Jovičević

Lokomotiva je samo jednom u ovih devet godina nadmetanja protiv “modrih” došla do boda. Malo je reći da je pobjeda lidera zicer, koeficijent na to je 1,20 i bilo bi svjetsko čudo da Dinamo posrne.

“Modri” su u dosadašnjih 27 utakmica Lokomotivi zabili čak 66 golova i primili samo 17. Samo su dva igrača u ovim utakmicama dosad dobivala crvene kartone, Koligner i Mlinar. Nema baš grubosti u ovim srazovima.

- Od Rijeke smo izgubili čudno, sad moramo vratiti osmijeh na lica igrača - rekao je Cvitanović, kojemu je svaka iduća utakmica na klupi “kvalifikacijska”.

Danas će kvalifikacije vjerojatno proći bez problema iako je bez Soudanija, koji je Mr. Derby i u ovom “derbiju” čiji je ishod gotovo uvijek isti. Lokosima je Alžirac “utrpao” devet komada, morat će pričekati na jubilarni deseti.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • ZombiGrill 10.03.2018.

    1:4 di ste sad hejteri hahahah

  • ha eto 10.03.2018.

    Bravo Antonio, vidi se da si vrhunski sportski novinar, grdne pare zgrčeš u kladionici 100%

  • 10.03.2018.

    Dobar naslov, al nisam siguran da "on" to nemože izgubit, :-))))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare