To je to što me zanima!

Dinamo na +7 ispred Hajduka: Debitant Šitum sredio Karlovac

Nogometaši Dinama uspješno su otvorili proljetnu polusezonu pobjedom na gostovanju kod Karlovca 1-0. Iskoristili su kiks Hajduka i pobjegli na plus sedam
Vidi originalni članak

Fatos Beqiraj sjajno je gurnuo loptu mladom Mariju Šitumu, a 19-godišnjak je u 12. minuti majstorski s ruba šesnaesterca zabio u suprotni kut. Otrcao je prema maloj skupini navijača, koji su došli u Karlovac i u zagrljaju sa svim suigračima proslavio gol u debiju u Dinamovom dresu.

Zabio je pa malo nestao, no teško je išta reći nakon samo jedne utakmice. No, imam osjećaj da je pred malim velika karijera – rekao je Dinamov trener Vahid Halilhodžić i dodao:

Drago mi je što je Hajduk kiksao, no ne zamaram se s njima, kaže Vahid Halilhodžić

- Nismo baš briljirali, ali najvažnije da smo dobili. To je važno za dobar ulazak u nastavak prvenstva i podizanje samopouzdanja.

Šitum je u bus otišao šepajući i samo u prolazu rekao:

- Žao mi je, ne smijem ništa reći.

Osim lijepe akcije iz koje je povelo, Dinamo večeras u Karlovcu nije odigrao praktički ništa. Badelj kao da nije ni bio na utakmici, jedino je Sylvestr nešto pokušavao uz pomoć Brezovca. No, ruku na srce, da bi sačuvali prednost protiv Karlovca “modri” nisu morali puno bolje odigrati. Domaći im ne bi zabili da se igralo još tri dana.

Sve osim rezultata bilo je vrlo slabo, rekao je predsjednik Mirko Barišić

- Mislim da nije bilo tako loše, a po onakvom terenu puno bolje stvarno nismo ni mogli odigrati – kratko je prokomentirao golman Ivan Kelava.

Dinamova “jedinica” nije imala gotovo nikakvog posla, što može zahvaliti opet vrlo sigurnoj obrani na čelu s Tonelom i Mesarićem. Leonard je definitivno pokazao da je puno korisniji na stoperu, nego na lijevom boku, koji je dobro zatvarao Cufre.

Nedostajalo nam je malo svježine u drugom poluvremenu, ali Tonel i Mesarić bili su odlični i sve kontrolirali. No, neki drugi igrači su se u nastavku potpuno 'ugasili' – zaključio je Vaha.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • barcelona1984 27.02.2011.

    mali kovačić treba igrati od prve minute mali je fenomen

  • alfa33 27.02.2011.

    Kad će te već svi shvatit da nam fale velike utakmice s ekipama iz bivše juge.Ta liga je prije rata bila odmah iza lige petice.Nekad su Dinamo,Hajduk,Zvezda i Partizan razbijali najveće klubove u evropi.Danas to izgleda kao naučna fantastika.Mi od nacionalizma nemamo ništa,treba nam samo dobar nogomet!

  • shalafeyn 27.02.2011.

    Vi ste svi idioti koji se bavite i dinamom i hajdukom... Pogotovo ovi kaj se pokusavate "kuriti" . . . Nadite nekaj kaj se isplati... Ovo je jad i bijeda... Ma i gore od toga... Al ne postoji riječ kojom bi se moglo opisat koliko je to loše... Postoji recenica: Dinamo protiv PAOK-a. Sramota sramota sramota.

Komentiraj...
Vidi sve komentare