Obavijesti

Sport

Komentari 39

Dinamo na +7 ispred Hajduka: Debitant Šitum sredio Karlovac

Dinamo na +7 ispred Hajduka: Debitant Šitum sredio Karlovac
7

Nogometaši Dinama uspješno su otvorili proljetnu polusezonu pobjedom na gostovanju kod Karlovca 1-0. Iskoristili su kiks Hajduka i pobjegli na plus sedam

VIDEO

Fatos Beqiraj sjajno je gurnuo loptu mladom Mariju Šitumu, a 19-godišnjak je u 12. minuti majstorski s ruba šesnaesterca zabio u suprotni kut. Otrcao je prema maloj skupini navijača, koji su došli u Karlovac i u zagrljaju sa svim suigračima proslavio gol u debiju u Dinamovom dresu.

Zabio je pa malo nestao, no teško je išta reći nakon samo jedne utakmice. No, imam osjećaj da je pred malim velika karijera – rekao je Dinamov trener Vahid Halilhodžić i dodao:

Drago mi je što je Hajduk kiksao, no ne zamaram se s njima, kaže Vahid Halilhodžić

- Nismo baš briljirali, ali najvažnije da smo dobili. To je važno za dobar ulazak u nastavak prvenstva i podizanje samopouzdanja.

Šitum je u bus otišao šepajući i samo u prolazu rekao:

- Žao mi je, ne smijem ništa reći.

Osim lijepe akcije iz koje je povelo, Dinamo večeras u Karlovcu nije odigrao praktički ništa. Badelj kao da nije ni bio na utakmici, jedino je Sylvestr nešto pokušavao uz pomoć Brezovca. No, ruku na srce, da bi sačuvali prednost protiv Karlovca “modri” nisu morali puno bolje odigrati. Domaći im ne bi zabili da se igralo još tri dana.

Sve osim rezultata bilo je vrlo slabo, rekao je predsjednik Mirko Barišić

- Mislim da nije bilo tako loše, a po onakvom terenu puno bolje stvarno nismo ni mogli odigrati – kratko je prokomentirao golman Ivan Kelava.

Dinamova “jedinica” nije imala gotovo nikakvog posla, što može zahvaliti opet vrlo sigurnoj obrani na čelu s Tonelom i Mesarićem. Leonard je definitivno pokazao da je puno korisniji na stoperu, nego na lijevom boku, koji je dobro zatvarao Cufre.

Nedostajalo nam je malo svježine u drugom poluvremenu, ali Tonel i Mesarić bili su odlični i sve kontrolirali. No, neki drugi igrači su se u nastavku potpuno 'ugasili' – zaključio je Vaha.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"