To je to što me zanima!

Dinamo na PSV s tri napadača, Sammir ponovno 'lažna špica'

Dinamo od 19 sati igra 4. kolo Europske lige u Eindhovenu protiv PSV-a. "Modri" su u posljednjem susretu nadigrali PSV, ali završilo je 0-0. Mogu li "modri" pobijediti?
Vidi originalni članak

Dinamo je u puno boljoj situaciji. Ako napadne PSV, ima velike šanse pobijediti, rekao nam je Željko Petrović (48), jedini nogometaš koji je igrao za Dinamo i PSV.

Od 19 sati "modri" gostuju u Eindhovenu u 4. kolu Europske lige. Dinamo je protiv PSV-a na Maksimiru odigrao sjajnu utakmicu, dominirao je, ali je propustio previše šansi. Završilo je 0-0. Dinamo može više žaliti jer je bio puno bolji protivnik.

- Optimistični smo. PSV je u krizi, idemo ih dobiti - rekao je sportski direktor i privremeni trener Dinama, Zoran Mamić, uoči puta u Eindhoven.

"Modri" bi u Eindhovenu trebali zaigrati s tri napadača. Sammir će ponovno biti "lažna" špica. To je izgledalo odlično u zadnjoj utakmici protiv PSV-a.

Fernandes i Souadni trebali bi biti krilni napadači, a jedina promjena u odnosu na zagrebački susret ove dvije momčadi je u veznom redu. Umjesto ozlijeđenog Arijana Ademija, koji je otpao na zadnjem treningu, trebao bi uskočiti iskusni Jerko Leko.

POSTAVA DINAMA (4-3-3):

                                                    Zelenika

                                   Pinto       Addy    Šimunić       Pivarić 

                                          Brozović  Leko  Antolić 

                                Soudani             Sammir          Fernandes

<<<Zoran Mamić: PSV je u maloj krizi, idemo ih tamo pobijediti>>>

<<<Željko Petrović: Mogao bih biti trener "modrih", ali bolje ne>>>

Idi na 24sata

Komentari 67

  • lstojcic 07.11.2013.

    Lažna špica Samir,e zbilja je lažna špica,dali ga je netko vidio na terenu,pa on nemože potrčat pet metara,dobro da mu mladac Brozović ne odalami šamarčinu kako se taj ponaša na terenu ,Mamiću ti ništa ne vidiš ili moraš otrpjeti sve to da nebi razočarao bracu.

  • zahira45 07.11.2013.

    Naravno da nemogu pobijediti!

  • strmi007 07.11.2013.

    Samo da ona dvojica jazavaca u napadu nebudu previše sebični

Komentiraj...
Vidi sve komentare