To je to što me zanima!

Dinamo nakon četiri mjeseca igra pred gledateljima, a Mamić lovi Kekove i Bjeličine rekorde

HNL i Dinamo toliko su "narasli" u Europi da su "plavi" sad i favoriti protiv Rusa. Na pobjedu večeras je koeficijent između 3,35 i 3,55, ali na prolazak u dvije utakmice tečaj je 1,80 na Dinamo i 1,95 na Krasnodar
Vidi originalni članak

U Rusiju se ne idemo braniti nego pobijediti. Imamo dovoljno samopouzdanja, a putokaz nam moraju biti utakmice u skupini Europske lige, te one protiv Gorice, Hajduka i Osijeka. Krasnodar je raznovrsniji od CSKA, a mi moramo biti ubojitiji jer kolektivna obrana im je lošiji dio igre, ostavljaju dosta rupa, što znači da bismo mogli stvoriti šanse.

UŽIVO OD 18.55 Evo gdje možete gledati ruski okršaj Krasnodara i Dinama

Tako je Zoran Mamić najavio svoju 37. europsku utakmicu kao trener. Dinamov je rekorder, a ako dovuče "plave" do četvrtfinala, već ove sezone stići će Matjaža Keka i postati trener s najviše europskih nastupa s HNL klubovima.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Po broju pobjeda - ima ih 16 - već je stigao Keka na vrhu, danas može postati rekorder.

HNL i Dinamo toliko su "narasli" u Europi da su "plavi" sad i favoriti protiv Rusa. Na pobjedu večeras je koeficijent između 3,35 i 3,55, na Krasnodar je 2,10 do 2,25, ali na prolazak u dvije utakmice kladioničari su postavili tečaj 1,80 na Dinamo i 1,95 na Ruse.

Prva je opasnost prošla: svi su negativni na covid testu. Po hladnoći su već pokazali da znaju igrati, jer temperatura će biti slična kao što je bila u Maksimiru u subotu, kada je pao Osijek. A tu je i dodatni motiv. Barem treneru. Da izjednači taj Bjeličin uspjeh od prije dvije sezone i skine s dnevnog reda priče kako je Bjelica uspješniji od njega.

Bjelica je najprije prolaskom skupine, a onda i Viktorije iz Plzena postao najuspješniji Dinamov trener u Europi u 50 godina. A tu bi titulu mogao izgubiti nakon samo dvije godine. U 180 minuta protiv Krasnodara Mamić može izjednačiti taj uspjeh. Rivalitet ide dalje...

I još nešto: Dinamo će prvi put nakon gotovo četiri mjeseca igrati pred publikom. Rusi su dopustili trećinu kapaciteta, dakle oko deset tisuća mjesta. I zadnju utakmicu pred navijačima "plavi" su igrali baš u Rusiji. Tad je bilo 0-0 protiv CSKA pa 3-1 u Zagrebu.

Dečki, ponovite to!

Idi na 24sata

Komentari 38

  • biberrr 19.02.2021.

    Ovaj Mamićev Dinamo je jači od onog prije 2 godine,pregazio je težu grupu i Krasnodar je puno jači od češke Viktorije. Samo nebo je granica,HNL je opako narastao zadnjih godina.

  • Preživjeli#1 18.02.2021.

    Zar se može biti trener ako si osuđeni kriminalac ?!? Pitam za frenda...

  • 18.02.2021.

    Danas hajdugovci navijaju kontra dinana i podrzavaju bratski klub zvezdu 😂😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare