To je to što me zanima!

Dinamo nevjerojatnim potezom poslao poruku Luki Modriću

Nije tajna kako Dinamo sanja o povratku Luke Modrića na Maksimirsku 128, a zagrebački klub povukao je još jedan korak kako bi ga natjerao na razmišljanje o tom potezu
Vidi originalni članak

Legendarnom hrvatskom nogometašu Luki Modriću (38) na kraju sezone ističe ugovor s Real Madridom, u kojem je proveo posljednjih 12 godina, a hrvatski prvak Dinamo ne skriva ambicije da ponovno dovede bivšeg kapetana u svoje redove. Novi dokaz tome je oglas kojeg je Dinamo platio u današnjem brojku Marce.

POGLEDAJTE VIDEO: Susret Zajeca i Modrića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, cijela jedna stranica španjolskih novina posvećena je oglasu na kojem piše "Tiene Todo El Sentido Del Mundo". U prijevodu to znači "Imalo bi smisla", riječ je o sloganu kojeg zagrebački klub i njegovi navijači redovito koriste kada pričaju o "vatrenom" i njegovom povratku na Maksimirsku 128. 

Na oglasu je potpisan Velimir Zajec, predsjednik Dinama. Taj je oglasan prikazan na trećoj stranici nacionalnog izdanja novina Marce i na šestoj stranici madridskog izdanja.

VAŽAN SASTANAK Zajec se sastao s Tomaševićem. Razgovarali o obnovi Maksimira DONOSIMO RASPORED Finale Kupa Dinamo - Rijeka: Odredili novi termin uzvrata, vrijedi i zaboravljeno pravilo!

Modrić je s Dinamom osvojio tri uzastopna prvenstva i dva Kupa. Za "modre" je odigrao 130 utakmica i zabio 25 golova uz 21 asistenciju. Klub je napustio u srpnju 2008. kada je prešao u Tottenham za 22 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • flajpan.M 07.04.2024.

    Ne treba ga molit!!!Zna on dobro sve, i di je pocelo i tko ga je gurnuo/prodao di treba i di je zavrijedio bit.Necemo se lagat Z.Mamić.Samo mislim da se Lukica boji pristupit uopce više u Dinamo(svetinju) od kad je dao iskaz u Osijeku!!

  • VAZDA 06.04.2024.

    Modrić treba biti i ostati legenda Dinama, ali da bi to bio i ostao, vrlo je bitno znati kad reći - Dosta je. Samo su rijetki velikani to uspijevali...čak se i Pele vraćakao, a najnoviji dokaz sumraka zvijezda jest slučaj Perišića, koji podosta devalvira legende...

  • Puno volim Hrvatsku 06.04.2024.

    Da bude došel, pod uvjetom da kad ga trebate platiti da mu puštate pjesmu, nije u šoldima sve. Odi Luka radije Brozinim putem i pokupi čim više love.

Komentiraj...
Vidi sve komentare