To je to što me zanima!

Dinamo odradio i zadnji susret protiv Splita: Sad kreće slavlje!

Dinamo je u posljednjem kolu HNL-a na Maksimiru odigrao tek 0-0 sa Splitom. No ni remi ni kiša nisu poremetili slavlje 'modrih' nakon osvajanja dvostruke krune
Vidi originalni članak

Dinamo je u posljednjem kolu domaćeg prvenstva remizirao sa Splitom. Pod kišom je na Maksimiru Dinamo proslavio kraj sezone i dvostruku krunu, naslov prvaka Hrvatske, ali i naslov u Kupu.

Nakon susreta legendi Dinama, Plavih i Zlatnih, na Maksimiru 'modri' su nakon 90 minuta bez previše uzbuđenja protiv Splita zaključili uspješnu sezonu.

- Najteže je obraniti ono što si već osvojio, ali nama je to opet uspjelo. Hvala navijačima na podršci kroz cijelu sezonu i čestitke svim suigračima na obrani naslova - rekao je nakon susreta sa Splitom kapetan Milan Badelj.

- Bila je ovo za nas odlična sezona koju je obilježila i Liga prvaka, bez obrzira na rezultate, a obranili smo dvostruku krunu - zadovoljan je Badelj.

Dinamo danas slavi svoj sedmi uzastopni naslov, igrači uživaju u proslavi, ali novi pehar i medalje  već za mjesec dana zamijenit će brige oko kvalifikacija za novu sezonu Lige prvaka.

- Najbolje od mene tek slijedi, ali bila je ovo prekrasna sezona. Sad je vrijeme da malo profeštamo. Hvala svima koji su došli podijeliti ovaj dan s nama - zaključio je Ivan Kelava.

Osim dvostruke krune Fatos Beqiraj svoju je sezonu upotpunio i titulom najboljeg strijelca HNL-a.

- Odigrali smo jako dobru sezonu i potpuno smo zaslužili ovaj trofej. Jednostavno smo najbolji. Naravno, sretan sam i zbog titule najboljeg strijelca do koje zaista nije bilo lako doći obzirom na to da se sve momčadi protiv nas igraju bunker - priznao je da niej bilo nimalo lako toliko zabijati Beqiraj.

- Matematički smo riješili prvenstvo davno. Cijeli zadnji tjedan je bio slavljenički, posebno nakon Kupa, a tražili smo pobjedu i danas. Utakmica je bila sadržajna, Split je pokazao da je ozbiljna momčad i uspjeli su se držati jako visoko. Odlazimo na odmor sa zadovoljstvom. Zadovoljan sam dvostrukom krunom i s optimizmom gledamo na pripreme za Europu - zaključio je i trener 'modrih' Ante Čačić koji može biti itekako sretan svojom sezonom na klupi maksimirskog kluba.

Idi na 24sata

Komentari 117

  • gremljin 15.05.2012.

    kakav cirkus ljudi moji !!! vidjeli smo dosege i vrijednost ovih "dinamovih nogometaša" prije par mjeseci kad su ih tamburali pravi i vrijedni divljenja i poštovanja nogometni klubovi sa imenom, prezimenom, glavom i repom. ova balkanska krčma u kojoj živimo ( nismo mi krivi za to ) je podobna za ovakve klubove poput dinama u kojima rzni i znani muljtori peru lovu na najnezamislivije načine. inače, da dodam kako su gotovo svi prvaci i šampioni svojih zemalja postigli barem jedan gol na oproštaju od sezone i darovali svojim navijačima lijep poklon u zadnjim utakmicama...svi osim HRVATSKOG ŠAMPIONA !!! ;) oni nisu imali ni navijača da sa njima slave naslov, oni nisu zabili ni gola jednom klubu koji je čak i za naše prilike jedva prosječan. i sad se pitam KOJA JE SVRHA POSTOJANJA ovakvih klubova poput dinama koji ŽIVE od pobjeda u ovoj našoj ligi koja je nepoštena, nelegalna, nezanimljiva, nekvalitetna...OSIM pranja i okretanja love??? sad ćemo do pretkola lige prvaka slušati najave o "atomskom dinamu i balkanskoj barceloni" i onda će ubrzo sve stati na "balkanskom dinamu" kojemu se smiju imenjaci diljem svijeta. pozdrav od bivšeg navijača NK Dinama iz Zagreba :)

  • Leat 13.05.2012.

    Inace nisam navijac dinama ali jedni su u ovoj kokosijoj ligi koji donekle igraju nogomet, ostali su svi kokosari naravno...

  • dsc1234 13.05.2012.

    a gledajte tuge ove zadnja utakmica slavi se prvenstvo fino vrijeme ,gledajte staje gledatelja eto na sto je spao nas nogomet ne govorim mozda su ulaznice skupe ne znam koliko stoje al prije bi se otislo bilo koliko kostale jer se uzivalo u nogometu

Komentiraj...
Vidi sve komentare