Obavijesti

Sport

Komentari 117

Dinamo odradio i zadnji susret protiv Splita: Sad kreće slavlje!

Dinamo odradio i zadnji susret protiv Splita: Sad kreće slavlje!
7

Dinamo je u posljednjem kolu HNL-a na Maksimiru odigrao tek 0-0 sa Splitom. No ni remi ni kiša nisu poremetili slavlje 'modrih' nakon osvajanja dvostruke krune

VIDEO

Dinamo je u posljednjem kolu domaćeg prvenstva remizirao sa Splitom. Pod kišom je na Maksimiru Dinamo proslavio kraj sezone i dvostruku krunu, naslov prvaka Hrvatske, ali i naslov u Kupu.

Nakon susreta legendi Dinama, Plavih i Zlatnih, na Maksimiru 'modri' su nakon 90 minuta bez previše uzbuđenja protiv Splita zaključili uspješnu sezonu.

- Najteže je obraniti ono što si već osvojio, ali nama je to opet uspjelo. Hvala navijačima na podršci kroz cijelu sezonu i čestitke svim suigračima na obrani naslova - rekao je nakon susreta sa Splitom kapetan Milan Badelj.

- Bila je ovo za nas odlična sezona koju je obilježila i Liga prvaka, bez obrzira na rezultate, a obranili smo dvostruku krunu - zadovoljan je Badelj.

Dinamo danas slavi svoj sedmi uzastopni naslov, igrači uživaju u proslavi, ali novi pehar i medalje  već za mjesec dana zamijenit će brige oko kvalifikacija za novu sezonu Lige prvaka.

- Najbolje od mene tek slijedi, ali bila je ovo prekrasna sezona. Sad je vrijeme da malo profeštamo. Hvala svima koji su došli podijeliti ovaj dan s nama - zaključio je Ivan Kelava.

Osim dvostruke krune Fatos Beqiraj svoju je sezonu upotpunio i titulom najboljeg strijelca HNL-a.

- Odigrali smo jako dobru sezonu i potpuno smo zaslužili ovaj trofej. Jednostavno smo najbolji. Naravno, sretan sam i zbog titule najboljeg strijelca do koje zaista nije bilo lako doći obzirom na to da se sve momčadi protiv nas igraju bunker - priznao je da niej bilo nimalo lako toliko zabijati Beqiraj.

- Matematički smo riješili prvenstvo davno. Cijeli zadnji tjedan je bio slavljenički, posebno nakon Kupa, a tražili smo pobjedu i danas. Utakmica je bila sadržajna, Split je pokazao da je ozbiljna momčad i uspjeli su se držati jako visoko. Odlazimo na odmor sa zadovoljstvom. Zadovoljan sam dvostrukom krunom i s optimizmom gledamo na pripreme za Europu - zaključio je i trener 'modrih' Ante Čačić koji može biti itekako sretan svojom sezonom na klupi maksimirskog kluba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 117
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta