To je to što me zanima!

Dinamo opet ruši sve rekorde: Šokota uz BBB-e feštao u Gorici!

Dinamo je u veljači protiv Lokomotive srušio rekord Kranjčevićeve ulice (otkako je HNL-a), te su brojke već 'ugrožene' jer 'modri' u subotu opet idu put Kranjče. A rekord je ove subote doživio i stadion u Velikoj Gorici
Vidi originalni članak

Dinamo nastavlja pohod za Rijekom, pred nogometašima Sergeja Jakirovića u srijedu je zaostala utakmica protiv Varaždina, prilika da se vodećoj momčadi lige približe na samo dva boda zaostatka. Zagrepčani igraju sve bolje, Jakirovićeva momčad prelaskom na novi sustav igre (3-1-4-2) izgleda bolje, atraktivnije i efikasnije.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A "modri" svakog dana imaju sve veću podršku navijača. Dinamo je dolaskom u Veliku Goricu srušio rekord posjećenosti tog stadiona (na utakmici bilo 5751 gledatelj), baš kao što je u veljači na dvoboju Lokomotive i Dinama srušen rekord Kranjčevićeve ulice (na tribinama je bilo 4950 gledatelja) otkako je HNL-a. I taj je rekord već "ugrožen", Dinamo i ove subote odlazi kod "lokosa" na Kranjču.

Veliko plavo ludilo ili kako su to Bad Blue Boysi najavili transparentom "Nezaustavljiva lavina" izvješenim u Velikoj Gorici raste, za svaku sljedeću utakmicu Dinama traži se ulaznica više. Na utakmicama je sve više poznatih ljudi, pa je tako s Boysima u Gorici navijao - Tomo Šokota.

Legendarni igrač zagrebačkog kluba nije tražio mjesto u svečanoj loži, niti na zapadnoj tribini već se na prilično ugodan i sunčan dan odlučio družiti s Bad Blue Boysima. I tako se u njihovom društvu zaputio na istočnu tribinu. Šokota nije štedio glasnice, već jasno i glasno s BBB-ima navijao za Dinamo. 

DRAMA DO KRAJA ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Hrvatski prvak u sljedećih 12 dana ima tri teška dvoboja, tri ogleda u kojem bi trebali imati i veliku prevlast na tribinama. Dinamo će u srijedu ugostiti Varaždin, u subotu će se s Lokomotivom obračunati u Kranjčevićevoj ulici, a tjedan dana kasnije odlazi u Varaždin. A poslije toga čeka ih Rijeka. U vjerojatno još jednoj "biti ili ne biti" utakmici. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Hatic222 15.04.2024.

    Jedino u vašim bolesnim glavama.patite jadnicima 20 g.jos će te dugo dugo

  • RCR-Dečec 15.04.2024.

    Najbolji klub na svitu ima najviše navijača, a Dinamo sa svojih četiri ruši rekorde... Kako to? Kako to?

Komentiraj...
Vidi sve komentare