To je to što me zanima!

Dinamo organizira nogometni kamp za djecu u Ravnoj Gori...

Ljetni nogometni kamp će se održati u periodu od 25. lipnja do 7. srpnja, a jedini je uvjet upisa godina rođenja. Za sve sudionike osiguran je smještaj u Hotelu "Breza"
Vidi originalni članak

GNK Dinamo, u suradnji sa školom nogometa NK Gorski Kotar, i ove godine organizira ljetni nogometni kamp u Ravnoj Gori za dječake i djevojčice. Treninzi u kampu održavat će se prema najvišim svjetskim i europskim standardima, prilagođeni svim uzrastima.

Dinamovi treneri, koji su u radu s mlađim kategorijama u rangu najboljih svjetskih klubova, garancija su kvalitete kampa koji ove godine ima međunarodni karakter zbog činjenice da dolazi puno djece iz Europe i svijeta.

Ljetni nogometni kamp će se održati u periodu od 25. lipnja do 7. srpnja, a jedini je uvjet upisa godina rođenja. Za sve sudionike osiguran je smještaj u Hotelu "Breza". Djecu u kampu, osim treniranja, očekuju iznenađenja, radionice, seminari i zabava.

Sve informacije vezane za kamp mogu se pročitati i pogledati na Facebook-stranici "Ljetni nogometni kamp - Ravna Gora" i na službenom portalu škole nogometa GNK Dinamo Zagreb.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • gigo46 22.04.2017.

    Lijepo od njih,samo da ih ne nauče lopovluku

Komentiraj...
Vidi sve komentare