To je to što me zanima!

Dinamo počeo 'operaciju Oršić'! Englezima sletjela prva ponuda

Nakon samo pet odigranih utakmica Mislav Oršić nalazi se na izlaznim vratima engleskog Southamptona, koji će iduće godine igrati drugu ligu. Povratak na Maksimir, čini se, izgledna je opcija za bivšeg asa 'modrih'
Vidi originalni članak

Mislav Oršić (30) nije našao svoje mjesto pod engleskim suncem. Išao je ispuniti san, poručio je na odlasku iz Dinama. Ali njegova polusezona sa Southamptonom bila je sve osim lijepog sna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stigao je u uskoro bivšeg engleskog prvoligaša u siječnju kao pojačanje vrijedno 5,75 milijuna eura. Southampton je najavio grčevitu borbu za ostanak u Premiershipu, a novom pojačanju Oršiću dali su samo jednu utakmicu u ligi. Ukupno je odigrao pet utakmica za Southampton i samo 192 minute, a od početka ožujka nije uopće zaigrao.

Odlazak je gotovo siguran

Stoga, izgledno je da će se 'sveci' i Oršić rastati tijekom ljetnog prijelaznog roka. A kao Oršićeva sljedeća destinacija spominje se baš zagrebački Dinamo, prenose Sportske novosti.

Oršić je sa Southamptonom potpisao ugovor do ljeta 2025, a SN navode da će, prema informacijama iz kluba, Dinamo učiniti sve kako bi vratili Oršića u 'modre' redove. Dapače, isti izvor navodi da je Dinamo već otvorio pregovore sa Southamptonom. 

IZJAVE TRENERA Bišćan: Moja je odluka bila da Mišić bude kapetan, ali to nije nikakva poruka Bruni Petkoviću

Jedna od opcija je posudba Oršića u Dinamo, koji bi mu isplaćivao plaću koju je zarađivao dok je bio u Zagrebu, a ostatak troškova pokrivao bi Southampton, koji se nada da će mu zagrebački klub oprostiti jednu ratu transfera koju još nisu isplatili.

Međutim, Dinamo bi mogao imati konkurenciju u dovođenju bivšeg asa. I to, ni manje ni više, nego konkurenciju u Nenadu Bjelici, bivšem treneru Dinama koji je sada na klupi Trabzonspora. 

BITKA ZA JUNIORSKOG PRVAKA Gdje gledati derbi za naslov? Hajduk opet bez pola momčadi, dinamovce muči jedno pravilo! POTPUNA DOMINACIJA VIDEO Poker Dinama u kišnom Zagrebu: Šibeniku utrpao četiri

Southampton će iduće godine igrati Championship, najvjerojatnije bez Oršića.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • SamoIno 15.05.2023.

    Doc ce orsic u hajduka nakraju

  • NindžaPijace 15.05.2023.

    Propo ko žeton.

  • Tko sere 87 15.05.2023.

    ahahaha, ne bu se vratil on nikad ako ne vratite sve Englezima do zadnjeg centa, @Oršić ŠČ !!! pati 😘

Komentiraj...
Vidi sve komentare