To je to što me zanima!

Dinamo pojašnjava: Autobus je otišao bez Ćorića zbog policije

"Obzirom da gostovanje Dinama u Splitu osigurava veliki broj policajaca, naravno da nije bilo logično da svi oni čekaju dok Ćorić ne završi s dopinškim testom"
Vidi originalni članak

Zbog slučaja "Ante Ćorić", u kojem je autobus s Dinamovim igračima otišao bez onog najboljeg, oglasio se GNK Dinamo i objasnio što se dogodilo te večeri u Splitu.

- Obzirom da gostovanje Dinama u Splitu osigurava veliki broj policajaca, naravno da nije bilo logično da svi oni, a ima ih na stotine, čekaju na cesti , semaforima i po Splitu satima dok Ćorić ne pomokri dovoljnu količinu za test. Posebno kada se to, a znalo se događati, može čekati do dugo u noć. Samo iz tog razloga je autobus i većina delegacije pod policijskom pratnjom krenula prema Zagrebu dok su, u dogovoru s trenerom, Ćorića na Poljudu ostali čekati klupski djelatnici sa službenim automobilom - objasnila je Sandra Špičić, glasnogovornica Dinama.

Čekali su trener Zoran Mamić i njegov stožer Ćorića, no kako je vrijeme prolazilo, Ante nikako nije mogao dati dovoljnu količinu urina za test. A promet u Splitu i dalje je bio blokiran.

- Nakon osam popijenih bočica vode Ante je oko 20 sati završio s doping testom i skupa s klupskim liječnikom i djelatnicima kluba te dva policijska vozila krenuo prema Zagrebu. Policijska pratnja je, kao i uvijek, prepratila djelatnike kluba i našu mladu zvijezdu do Vrpolja. Antu smo doveli do stana u Dubravi - zaključila je Sandra.

Inače, Split je često znao biti 'koban' za one koji su odabrani za doping. U utrobi stadiona Parka mladeži nije mogao urinirati ni Alen Halilović, pa je morao autom kući, a kad je u Splitu gostovala Budućnost, njihov ponajbolji igrač također nije imao svoj dan iznad plastične čašice.

Policija je tada ispratila autobus s igračima Budućnosti, a potonjeg su organizatori utakmice privatnim automobilom odveli do zračne luke, gdje su ga čekali suigrači. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • donandres 23.03.2016.

    kad ste izmislili da su ga zaboravili veliki naslov, vdarna vijest, a kad stiže demanti onda mala sličica , da se što teže uoči, profesionalizam na vrhuncu

  • POTPEC 23.03.2016.

    Ma prestanite sa opravdanjima. Da ste ostali i deset sati, pa i čitavu noć u Splitu bili biste sigurni. Stadion je osiguran, a da ne govorim o tome da navijaće Hajduka nije bilo ni briga za dinamove zvjezde. Usput bi Vas i navijači počastili s hranom i pićem da nebi zaboravili pobjedu Hajduka i gostoljubivost Dalmatinaca. Usput ispričavam se za budale koji bez obzira za koga navijaju i čiji su građani su pravili nered i nemile scene.

  • Filcho 23.03.2016.

    24gafa

Komentiraj...
Vidi sve komentare