Obavijesti

Sport

Komentari 9

Dinamo pojašnjava: Autobus je otišao bez Ćorića zbog policije

Dinamo pojašnjava: Autobus je otišao bez Ćorića zbog policije
1

"Obzirom da gostovanje Dinama u Splitu osigurava veliki broj policajaca, naravno da nije bilo logično da svi oni čekaju dok Ćorić ne završi s dopinškim testom"

VIDEO

Zbog slučaja "Ante Ćorić", u kojem je autobus s Dinamovim igračima otišao bez onog najboljeg, oglasio se GNK Dinamo i objasnio što se dogodilo te večeri u Splitu.

- Obzirom da gostovanje Dinama u Splitu osigurava veliki broj policajaca, naravno da nije bilo logično da svi oni, a ima ih na stotine, čekaju na cesti , semaforima i po Splitu satima dok Ćorić ne pomokri dovoljnu količinu za test. Posebno kada se to, a znalo se događati, može čekati do dugo u noć. Samo iz tog razloga je autobus i većina delegacije pod policijskom pratnjom krenula prema Zagrebu dok su, u dogovoru s trenerom, Ćorića na Poljudu ostali čekati klupski djelatnici sa službenim automobilom - objasnila je Sandra Špičić, glasnogovornica Dinama.

Čekali su trener Zoran Mamić i njegov stožer Ćorića, no kako je vrijeme prolazilo, Ante nikako nije mogao dati dovoljnu količinu urina za test. A promet u Splitu i dalje je bio blokiran.

- Nakon osam popijenih bočica vode Ante je oko 20 sati završio s doping testom i skupa s klupskim liječnikom i djelatnicima kluba te dva policijska vozila krenuo prema Zagrebu. Policijska pratnja je, kao i uvijek, prepratila djelatnike kluba i našu mladu zvijezdu do Vrpolja. Antu smo doveli do stana u Dubravi - zaključila je Sandra.

Inače, Split je često znao biti 'koban' za one koji su odabrani za doping. U utrobi stadiona Parka mladeži nije mogao urinirati ni Alen Halilović, pa je morao autom kući, a kad je u Splitu gostovala Budućnost, njihov ponajbolji igrač također nije imao svoj dan iznad plastične čašice.

Policija je tada ispratila autobus s igračima Budućnosti, a potonjeg su organizatori utakmice privatnim automobilom odveli do zračne luke, gdje su ga čekali suigrači. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše