To je to što me zanima!

'Petarda' prekrasnih golova: Dinamo s pola gasa riješio Istru

Golovi jedan ljepši od drugog. Gavranović je majstorski zabio za vodstvo da bi Jakić postigao spektakularan volej. Uslijedio je predivan lob Gavre da bi točku na "'i" fantastičnim golom stavio Tolić pred kraj utakmice
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama uvjerljivo su s 5-0 porazili Istru 1961 u susretu 11. kola Prve HNL povećavši prednost na ljestvici.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamovci nakon Wolfsbergera

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Premda su nastupili oslabljeni neigranjem nekoliko standardnih prvotimaca, "modri" nisu dozvolili iznenađenje i rutinski su stigli do novih bodova.

Dinamo je poveo već u 6. minuti, kada je Mario Gavranović iskoristio pogrešku gostujuće obrane Istre u predaji lopte i precizno zabio za 1-0.

U posljednjim trenucima prvog dijela Kristijan Jakić zabio je prekrasan pogodak pogodivši s ruba kaznenog prostora same rašlje. Bio je to gol za pamćenje nakon što si je Jakić podigao loptu pa spektakularnim volejem proparao suparničku mrežu.

VIDEO Pogledajte nevjerojatnu golčinu Jakića! Volejem proparao mrežu

U nastavku susreta Gavranović je zabio svoj deveti gol ove sezone, a među strijelce upisali su se i Oršić (76) i Tolić (87). Gavro je majstorski ponovno iskoristio grešku obrane pa hladno servirao kaznu - lobom je prebacio Jurica i povećao prednost na 3-0.

Istra se u potpunosti raspala i Oršić je samo minutu kasnije postavio 4-0 da bi koncem drugog dijela Tolić zabio novi fantastičan gol. Potegnuo je iskosa s ruba kaznenog prostora i zabio pravu bombu u suprotan kut.

Pobjeda Dinama mogla je biti i uvjerljivija, no Tolić je u 61. minuti pogodio prečku.

Na ljestvici vodi Dinamo sa 26 bodova, šest više od Osijeka, dok je Gorica treća sa 16 bodova. Na začelju su Lokomotiva i Varaždin sa po sedam bodova. Sada slijedi reprezentativna pauza, a prvenstvo se nastavlja 20. studenog.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • 08.11.2020.

    Na grenlandu - 10 a u Splitu - 15 hahaha 😂 ista istra koja dobiva ajduk sad dobije petardu hahaha 😂

  • Brunci1984 08.11.2020.

    Prskanje po istri, koja se ako se ne varam popisala po tommyjevcima na poljudu?

  • neki tamo lik 08.11.2020.

    Gavranović je glavni u HNL-u ali kad treba zabiti u Europi e onda ga nema nigdje

Komentiraj...
Vidi sve komentare