To je to što me zanima!

Dinamo potvrdio: Juventus je htio Ćorića, a Inter Benkovića

Za Ćorića nije zainteresiran samo Juventus, svi ga žele. Bilo je sastanaka između dva kluba, razgovarali smo o mladim igračima, ali nikakve ponude za njega nije bilo, rekao je zamjenik sportskog direktora 'modrih'
Vidi originalni članak

Talentirani Dinamovi prvotimci, Ante Ćorić i Filip Benković, već su odavno na meti najvećih klubova Europe. To je potvrdio zamjenik sportskog direktora 'modrih' Marko Vukelić, gostujući na Wyscout forumu u Londonu:

- Za Ćorića nije zainteresiran samo Juventus, svi ga žele. Bilo je sastanaka između dva kluba, razgovarali smo o mladim igračima, ali nikakve ponude za njega nije bilo - rekao je Vukelić.

Drugi Dinamov dragulj, Filip Benković, na meti je talijanskog Intera:

- Benković je odličan igrač, igra odlično za prvu momčad i normalno je da ga Inter prati. Surađivali smo s Interom u prošlosti, ali još uvijek nema službene ponude za njega - objasnio je Vukelić status mladog hrvatskog reprezentativca.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • mali.kasper 11.11.2017.

    Prodati Ćorića i dovesti Majera. Olmo ili Majer u 4-2-3-1 formaciji na mjestu AMC bi bili nenadjebivi.

  • Firefox_1 11.11.2017.

    Benković je dobar i perspektivan igrač, ali teško da neki stoper iz HNL može igrati u Serie A. Osobito stoper Dinama, koji 90% utakmica provodi na sredini terena i gotovo da nema duela ili presinga na njemu. Doduše, može on tamo biti prodan, ali će biti gori od Lovrena u Liverpoolu.

  • Firefox_1 11.11.2017.

    Aha, a onog Lescjaka želi Real M. i ne pita za cijenu...samo daj?

Komentiraj...
Vidi sve komentare