To je to što me zanima!

Dinamo potvrdio: Pjaci pukla ključna kost, pauza 6 tjedana

Nakon povratka u Zagreb Marko Pjaca snimio je ozlijeđeno rame, a rentgen je pokazao najgore sumnje, prijelom ključne kosti s pomakom. Danas će biti operiran
Vidi originalni članak

Odmah po dolasku u Zagreb smo odradili rentgen i potvrdili da se radi o prijelomu desne ključne kosti s pomakom. Marko u četvrtak ide na operaciju nakon koje će početi svoj oporavak, rekao je Dinamov liječnik dr. Cerovečki.

Tako su samo potvrđene najgore sumnje nakon jučerašnjeg derbija u kojem je Dinamo sjajnom igrom pobijedio Hajduk u prvoj utakmici polufinala Kupa. A dok je bio na terenu, najbolji je bio upravo Marko Pjaca. Poigravao se s Hajdukovom obranom kako je htio, no sve je za njega stalo u 64. minuti.

U jednom duelu sa Šimićem, prilično bezazlenom, pao je i primio se za rame. Sudac Batinić odmah je odmahnuo rukom, signalizirajući da nije prekršaj. No nesretni Pjaca povikao je da ga jako boli rame, a kada su liječnici Dinama stigli do njega i vidjeli o čemu se radi, pokazali su Mamiću da je derbi za Pjacu gotov. I ne samo derbi, pokazale su snimke kasnije.

Marko bi se na teren trebao vratiti za šest tjedana, a dva tjedna nakon današnje operacije trebao bi početi lagano trčati. Grozna je to vijest za Dinamo, reprezentaciju, ali prije svega za Pjacu. Najbolji Dinamov igrač taman je ušao u formu, počeo zabijati u nizu i njegovom učinku sigurno se veselio i Ante Čačić. Ovako na njega neće moći računati minimalno u idućim prijateljskim utakmicama, no bude li oporavak išao prema planu, Marko bi trebao biti spreman za pripreme za Europsko prvenstvo. Naravno, pozove li ga Čačić.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • drmm 17.03.2016.

    ...ma ovog mamlaza zokija treba nogom u tur...trebao je pustiti dečke,da demoliraju te naduvenke,koji ni hodati ne znaju...jer su si umislili u drugom poluvremenu da su nešto,i zato su se tako goropadno ponašali i radili bezvezne faulove...tako da je i na zokiju veliki dio krivice za pjacinu ozljedu...!!!!

  • bbbbbrrrrr 17.03.2016.

    nije ga ni trebao stavljat protiv ovakvih poluamaterskih malih klubova, stavit s klupe dečke da se pokažu, pobjeda nebi bila upitna...

  • strmi007 17.03.2016.

    Dinamoooooooooooooooooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare