To je to što me zanima!

Dinamo povukao Kneževića iz lokosa, Sammir stiže uskoro?

Bojan Knežević karijeru će pokušati oživjeti u ljubljanskoj Olimpiji, nakon što ga je Dinamo povukao iz Lokomotive, a Sammir je zainteresiran za dolazak na Kajzericu, kaže direktor Šikić
Vidi originalni članak

Bojan Knežević (22) više nije igrač Lokomotive, objavio je klub s Kajzerice u subotu. Nogometaš koji je prošao sve mlađe selekcije hrvatske reprezentacije pa uzburkao javnost izjavama kako bi mogao igrati za Srbiju, za što se poslije ispričao, vratio se u matični klub Dinamo, ali ne zadugo.

S obzirom na to da se u Lokomotivi nije izborio za veću minutažu (samo tri utakmice prošle sezone i dvije ove), "modri" će ga, kako pišu Sportske novosti, poslati na novu posudbu u ljubljansku Olimpiju, s kojom surađuju već neko vrijeme.

Knežević će tako postati drugi igrač Dinama u momčadi slovenskog prvaka nakon Luke Menala (23), a u prilagodbi će mu pomoći i hrvatski nogometaši Ante Vukušić, Matija Orbanić, Antonio Lukanović i Tomislav Tomić.

Lokomotiva je na Facebooku potvrdila kako više nema igrača na posudbi iz drugih klubova, a pojačanje u veznom redu trebalo bi biti glamurozno. Bivši hrvatski reprezentativac Sammir (32) već pregovara o dolasku u zagrebačkog prvoligaša.

- Interes Lokomotive za Sammira apso lutno postoji. Postoje i nekakvi kontakti, međutim zasad više ne mogu reći - kazao je direktor Lokomotive Božidar Šikić za HRT.

Sammir, čini se, ima i dugoročne planove oko ostanka u Zagrebu.

- Voli Zagreb, prirastao mu je srcu i mislim da u budućnosti misli živjeti u Zagrebu - dodao je Šikić.

Sammir je raskinuo ugovor s brazilskim klubom Sport Recifeom u koji je došao početkom godine, a u travnju mu je produžen ugovor do 31. prosinca. Zabio je jedan gol u svega 12 utakmica za taj klub, a posljednji nastup imao je u nedjelju.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • dkcro 25.08.2019.

    purgeri kaj je samiru

  • ante_maja 24.08.2019.

    Hnl prčija zdravka mamića

  • ivan811 24.08.2019.

    igraj doktoree!! ajmo lokosi

Komentiraj...
Vidi sve komentare