To je to što me zanima!

Dinamo predstavlja pojačanje: Pomoći ću klubu da uđe u LP

Hrvatski će prvak danas u 13 sati službeno predstaviti novog stopera. Lee Addy je ganski reprezentativac koji igra na poziciji stopera, a može igrati i na lijevom beku
Vidi originalni članak

U posljednjim satima prijelaznog roka Dinamo je ipak doveo novog stopera. Riječ je o ganskom reprezentativnom braniču imena Lee Addy. Iako ima samo 22 godine, Addy već ima i 27 nastupa za gansku reprezentaciju. Primarna mu je pozicija stopera, no može odigrati i lijevog beka. S obzirom da je igrao u Zvezdi u 'modrom' stožeru očekuju bržu prilagodbu na jezik.

- Sretan sam što dolazim u ovako veliki klub. Igrao sam na ovim prostorima i znam kakav se igra nogomet u Europi. Znam i da Dinamo dvije godine zaredom igra Ligu prvaka te dominira u Hrvatskoj. Cilj kluba je i sljedeće godine igrati elitno natjecanje i napravit ću sve kako bih u tome pomogao klubu - rekao je Addy za službenu Dinamovu stranicu po dolasku u maksimirske prostorije.

Transfermarkt ga procjenjuje na milijun eura, a u Dinamo dolazi na jednogodišnju posudbu. Nakon toga hrvatski će prvak imati pravo otkupa i potpisivanje ugovora na 4,5 godine.

- Addy je upravo branič kakvog smo tražili, brz i skočan. Doveli smo ga na posudbu pa i mi, ali i igrač imamo vremena vidjeti jesmo li zadovoljni prije nego otkupimo ugovor - rekao je Zoran Mamić za gnkdinamo.hr.

Za Zvezdu je od 2010. do 2012. odigrao 32 utakmice, dobio šest žutih kartona te zabio jedan autogol. Nakon toga je otišao u kineski Dalian Aerbin gdje je odigrao 24 utakmice. Za gansku reprezentaciju igrao je tri utakmice i na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici 2010. godine gdje su došli do četvrtfinala. 

Službeno predstavljanje Addyja u Maksimiru će biti danas u 13 sati.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • WOMANIZER 11.02.2013.

    valjda bu nekaj i pokazal

  • dubi1953 11.02.2013.

    Trla baba lan da joj prođe dan.

  • PCapitalist 11.02.2013.

    Dobio Sammir prijatelja hahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare