To je to što me zanima!

Dinamo preko Slavena u finalu Kupa, Koščević zabio četiri gola

Zagrepčani su s uvjerljivih 6-0 svladali Slaven Belupo, plasirali se u finale juniorskog Kupa u kojem će ih 3. svibnja čekati Lokomotiva. Uz četiri gola Koščevića još su zabili Šakota i Gec
Vidi originalni članak

Juniorska momčad Dinama plasirala se u finale Kupa. Mlade nade "modrih" svladale su Slaven Belupo sa 6-0, a briljirao je četverostruki strijelac Zlatan Koščević. Za visoku pobjedu Dinama još su zabijali Matej Šakota i Vilim Gec, a nogometaši Ivice Senzena će u finalu 3. svibnja igrati protiv Lokomotive. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Svaka čast dečkima, odradili su jako dobru utakmicu. Očekivali smo kako će se Slaven Belupo braniti i čekati svoje šanse, pružili su nam puno jači otpor u prvom poluvremenu, dok nam se u nastavku otvorilo, pa je sve djelovalo puno lakše. Prije dva dana smo imali tešku utakmicu, u nedjelju nas čeka prvenstveni derbi s Rijekom, pa je važno što se nismo previše potrošili - kaže Ivica Senzen, trener juniorske momčadi Dinama, pa nastavlja:

IMOTSKI ZA PLAVE?! Karta koja je izazvala raspravu: Koji dijelovi Hrvatske navijaju za Hajduk, a koji za - Dinamo?

- Finale? Bit će to dosta teška utakmica protiv Lokomotive, to je zagrebački klub, oni su uvijek jako "napaljeni" na Dinamo. Vidjeli smo kako se Lokomotiva u polufinalnom ogledu s Hajdukom prilično pojačala s igračima prve momčadi, tako da ih u sličnom sastavu očekujemo u finalu. Bit će to teška i zanimljiva utakmica.

POMOĆ ZA FINALE LIGE PRVAKA Zagrepčani pomažu Splićanima: Dinamo Hajduku dao snimke svojih utakmica protiv Milana!

U dresu Dinama briljirao je četverostruki strijelac Zlatan Koščević.

- Dobro smo ušli u utakmicu, praktički dominirali cijeli dvoboj. Ništa, sad se idemo pripremiti za finalni obračun s Lokomotivom i osvojiti taj Kup. Moja četiri gola? Ide me, haha. Evo, u zadnje vrijeme skoro iz svake šanse zabijem gol, drago mi je da je to tako - poručio je Koščević.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • PlaviKAJ 19.04.2023.

    Pa ja sam mislio da su naši Juniori loši? Kak to da smo sad u Finalu Kupa i još uvijek smo u igri za Duplu krunu?

  • 19.04.2023.

    Eli to moguće da je ajdug ispa’?! Ajmo plavi po kup i prvenstvo 🔵🔵

Komentiraj...
Vidi sve komentare