To je to što me zanima!

Navijači Dinama potegnuli i do Šibenika po ulaznice, prodaja i u Zagrebu: Velikih gužvi nema

Ispred maksimirskih blagajni vidjeli smo uglavnom mlađu gardu navijača, 'perspektivne juniore', dok oni iskusniji dečki imaju drugačiji plan. Oni su već u Šibeniku, neki će otići i na zapadnu tribinu...
Vidi originalni članak

Dinamo je danas u 11 sati u prodaju pustio svoj kontigent ulaznica (njih 638) za utakmicu u Šibeniku. No, pred maksimirskim blagajnama iznenađujuće nije bilo velikih gužvi, daleko od toga. Ispred Ticket pointa našlo se tek 30-ak ljudi koji su među prvima bez ikakvih problema došli do svojih ulaznica s kojima će u nedjelju pronaći mjesto na istočnoj tribini Šubićevca. Istina, u Zagrebu je već u ranijim satima bilo prilično vruće, nekima se jednostavno nije dalo čekati u redu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ma daj prevruće je, ajmo na kavu, vratit ćemo se za pol sata i onda si kupit karte - dosjetio se jedan navijač Dinama iz reda za ulaznice kojem je očito bilo - prevruće.

I onda je odlučio svoju ekipu odvesti na kavu u obližnji kafić na Sveticama. Panike jednostavno nije bilo, gužve nisu bile prevelike, pa su ti dečki i poslije kave mirno stigli do svojih ulaznica.

No, što se to zapravo događa? Pred maksimirskim blagajnama uočili smo pretežito mlađu gardu navijača, pa i "perspektivne juniore" kojima bi ovo moglo biti i prvo gostovanje s Dinamom.

A oni stariji dečki, iskusniji Bad Blue Boysi s puno utakmica u nogama očito imaju potpuno drugačiji plan. Da, neki od njih su već u Šibeniku, neki će tamo već u petak na produženi vikend. A budite sigurni, Dinamo će na Šubićevcu imati stvarno veliku podršku. 

Iz Šibenika su poručili kako će "osobama s istaknutim navijačkim obilježjima drugih navijačkih skupina ili kluba biti će onemogućen ulaz na navedenu tribinu". A to će za Bad Blue Boyse i starije navijače Dinama biti najmanji problem. Kao što je i za Torcidu kada Hajduk igra u Kranjčevićevoj ulici. U nedjelju će se za Dinamo navijati s istoka i zapada, Šubićevac će ovog vikenda biti "obojan u plavo"...

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Issam Zahreddine 12.05.2022.

    Šibenčani poručuju, a dušmani neka čuju... ajmo svi zajedno u nedjelju...

  • SPALATINO 12.05.2022.

    Bravo za Šibenik uvik vjeran svojoj brači,neka ih dobro ugoste i počaste krv nije voda

  • Tko pjeva zlo ne misli 12.05.2022.

    Sibenik i Dinamo dva su kluba bratska, s njima se ponosi cijela Hrvatska...

Komentiraj...
Vidi sve komentare