To je to što me zanima!

Dinamo s Boysima proslavio naslov prvaka u Drugoj HMNL

Nešto ranije nego njegov imenjak s većeg terena, Futsal Dinamo osvojio je naslov prvaka. Zagrepčani su u Domu sportova dobili Rugvicu 4-0 i borit će se za 1. HMNL
Vidi originalni članak

Futsal Dinamo prvak je Druge HMNL Sjever. U posljednjoj utakmici osnovnog dijela prvenstva "modri" su pred oko 1500 navijača u dvorani 2 Doma sportova svladali izravnog konkurenta Rugvicu 4-0 i proslavili naslov samo devet mjeseci nakon osnutka.

- Ne mogu više ovako. Kod kuće stres s malim djetetom, na poslu stres, i ovdje strres. A pravi stres sad tek počinje - izjavio je golman Goran Škorić za Goal.

Igor Kralj/PIXSELL

Iako je potukao sve protivnike, Dinamo neće odmah u elitno društvo, već to treba izboriti u razigravanju s prvacima liga Zapad (Potpićan), Jug (Crnica Šibenik) i Istok (Aurelia Vinkovci).

- Mi, Crnica i Potpićan nešto smo bolji od Vinkovčana, ali uz ovakve navijače mi moramo izboriti plasman u prvu ligu - kazao je trener Futsal Dinama Mate Čuljak.

Kairat Almati prvak Europe

Kazahstanska momčad Kairat iz Almatija osvojila je Uefin Futsal Cup svladavši Barcelonu 3-2 u završnici u Lisabonu. Drugi je to klupski naslov najbolje momčadi u Europi za klub nakon sezone 2012./2013.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • AntiMamic1 28.04.2015.

    hahaha pa ovo je za ne povjerovat,pise se samo o futsal Dinamu koji je u 2 ligi a od prve lige ni jednom nije clanak bio sad da vas pitam dali je to posteno prema momcadima koje igraju prvu ligi,dali je to posteno prema ostalim momcadima druge lige????? ni tablicu niste bili u stanju stavit barem 1 malonogometne lige a kamoli druge bitno da se samo o futsal dinamu pise i to ce trajat ko Medvescak u KHL-u dok igra pise se cim ispadnu nema vise ni slova o KHL-u rapsodija smjeha svaka vam cast i ovo samo pokazuje koliko podcjenjujete rad,muku i trud momcadi 1. Hrvatske malonogometne lige

  • New Zg 27.04.2015.

    Samo je jedan Dinamo! Onaj koji ima navijace, dusu i ponos, a ono sto je nekad bio Dinamo i ponos svih Hrvata, danas je obiteljska prcija dva brata! DINAMO SVETINJA!

  • Mešun 27.04.2015.

    mogli ste bar stavit jedan članak o završetku regularnog dijela 1.HMNL i parove playoffa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare