To je to što me zanima!

Dinamo se izgubio u osječkoj magli: Pogledajte gol Miereza

Gust raspored i visok ritam utakmica došli su na naplatu. Anti Čačiću nisu pomogli ni prvotimci koje je uveo u drugom dijelu budući da je susret započeo s mješovitim sastavom
Vidi originalni članak

Bilo je teško gledati derbi između Osijeka i Dinama u 15. kolu HNL-a... Ne zbog utakmice, gusta magla spustila se na Gradski vrt pa je bilo gotovo nemoguće vidjeti što se događa na travnjaku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pa i u takvim uvjetima, dalo se naslutiti da je Osijek bolji, a da je Dinamo u velikim problemima. Gust raspored i visok ritam utakmica došli su na naplatu. Anti Čačiću nisu pomogli ni prvotimci koje je uveo u drugom dijelu budući da je susret započeo s mješovitim sastavom.

Mreže su mirovale sve do 85. minute kada je Ramon Mierez izbio sam pred Livakovića pa zakucao loptu u mrežu. Golman Dinama sugerirao je zaleđe, no situacija je bila jasna: Osijek je poveo u samom smiraju derbija!

Ispalo je da je Mierezov pogodak bio i jedini na utakmici te njegov treći u sezoni. Mierezu je to prvi gol protiv Dinama u karijeri. Sad je zabio svim momčadima u Prvoj HNL

A Rene Poms podebljao je sjajan uspjeh otkako je na klupi Osijeka zamijenio Nenada Bjelicu dok je Ante Čačić doživio prvi poraz ove sezone u HNL-u.

VIDEO GOLA POGLEDAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 65

  • disibio2020 29.10.2022.

    Nema veze,bilo je pitanje vremena kad ce kiksat,starteri premoreni i izmjene neuigrane,spasit ce nas svjetsko i pauza. Samo jako!

  • ZG - KAJ 29.10.2022.

    Jeste primijetili da se prilikom zamjene ni Lauritsen ni Drmić nisu pozdravili s Čačićem, niti on s njima...

  • 29.10.2022.

    Nije Čaćic nista kriv nego svi ocekujete od dinama nerealne stvari.pa nisu to mega igraci da sve pobjedjuju.spustite se na zemlju

Komentiraj...
Vidi sve komentare