To je to što me zanima!

Dinamo kupuje: Posljednji dan roka stiže Kulenović iz Legije?

Iz izvora bliskih klubu doznajemo da kontakta ima i da se na transferu radi, no kakav će biti ishod i koliko je sve blizu dogovora nije poznato. Kulenović je stasao u Dinamu prije nego je otišao u Legiju
Vidi originalni članak

Dinamovi predstavnici bili su u Varšavi gdje su dogovarali transfer Sandra Kulenovića (19) u Dinamo, piše dobro obaviještena poljska Legia.net. Kulenović neće biti u zapisniku za nedjeljnu utakmicu protiv Rakowa jer su pregovori u tijeku, a sve bi se više trebalo znati tijekom ponedjeljka.

Iz izvora bliskih klubu doznajemo da kontakta ima i da se na transferu radi, no kakav će biti ishod i koliko je sve blizu dogovora nije poznato.

Kulenović je već bio na izlaznim vratima Legije ovog ljeta kada je engleski Barnsley za njega ponudio dva milijuna eura, klub je prihvatio, ali igrač je stopirao transfer.

Mladi hrvatski napadač stasao je u omladinskom pogonu Dinama iz kojeg je sa 17 godina otišao u Legiju. Legija ga je, zatim, posudila Juventusu gdje je nastupao za Juventusovu Primaveru nakon čega se vratio u Poljsku i postao standardan napadač prvoligaša.

Ove sezone za Legiju je igrao 11 puta i postigao dva gola, a igrao je i u svim uzrastima hrvatske reprezentacije osim seniorske.

Dinamo u svojem rosteru ima nekolicinu napadača pa bi se Kulenović evenutalnim dolaskom pridružio Petkoviću, Gavranoviću i Andriću.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • blue_screen 02.09.2019.

    Gavro prodaja, hasan prodaja, Andrić prodaja, a ni obrana nije nest. Sporo. Mrtvaci. Gdje je lucidnost. Najezili smo

  • blue_screen 02.09.2019.

    Poluproizvod. Trebamo barem 3 igraca sredine.

  • Exterminator 02.09.2019.

    Ovo je baš slično Dinamu ima se može se , dobili money od lige prvaka ajmo kupit par igrača nema veze da li nam treba ili ne ali ćemo ga stavit u izlog protiv M Citija i onda prodat za skuplje ... Mamićevi prsti

Komentiraj...
Vidi sve komentare