Obavijesti

Sport

Komentari 50

Dinamo kupuje: Posljednji dan roka stiže Kulenović iz Legije?

Dinamo kupuje: Posljednji dan roka stiže Kulenović iz Legije?
1

Iz izvora bliskih klubu doznajemo da kontakta ima i da se na transferu radi, no kakav će biti ishod i koliko je sve blizu dogovora nije poznato. Kulenović je stasao u Dinamu prije nego je otišao u Legiju

Dinamovi predstavnici bili su u Varšavi gdje su dogovarali transfer Sandra Kulenovića (19) u Dinamo, piše dobro obaviještena poljska Legia.net. Kulenović neće biti u zapisniku za nedjeljnu utakmicu protiv Rakowa jer su pregovori u tijeku, a sve bi se više trebalo znati tijekom ponedjeljka.

Croatia v England - 2019 UEFA European Under-21 Championship - Group C - San Marino Stadium

Iz izvora bliskih klubu doznajemo da kontakta ima i da se na transferu radi, no kakav će biti ishod i koliko je sve blizu dogovora nije poznato.

Kulenović je već bio na izlaznim vratima Legije ovog ljeta kada je engleski Barnsley za njega ponudio dva milijuna eura, klub je prihvatio, ali igrač je stopirao transfer.

Mladi hrvatski napadač stasao je u omladinskom pogonu Dinama iz kojeg je sa 17 godina otišao u Legiju. Legija ga je, zatim, posudila Juventusu gdje je nastupao za Juventusovu Primaveru nakon čega se vratio u Poljsku i postao standardan napadač prvoligaša.

Sesvete - Dinamo

Ove sezone za Legiju je igrao 11 puta i postigao dva gola, a igrao je i u svim uzrastima hrvatske reprezentacije osim seniorske.

Dinamo u svojem rosteru ima nekolicinu napadača pa bi se Kulenović evenutalnim dolaskom pridružio Petkoviću, Gavranoviću i Andriću.