To je to što me zanima!

Dinamo se trese! 'Jedinica na Imbriovec k'o toranj u Dubaiju'

Dinamo u šesnaestini finala Kupa Hrvatske u srijedu gostuje kod Borca iz Imbriovca, sela u Podravini u kojem se već spremaju za dolazak gostiju iz Zagreba. Na svoj, niželigaški način, naravno...
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Imbriovec je selo u Podravini, u općini Đelekovac, na samoj granici s Mađarskom, prvi put se u zapisima spominje 1495. u obliku srednjovjekovnog posjeda, u njemu živi nešto manje od 500 stanovnika, ali ljudi su - borci. Pa se valjda zato i lokalni nogometni klub zove NK Borac. Igra u 1. županijskoj ligi Koprivničko-križevačkog nogometnog središta, što je peti rang natjecanja. I ide im jako dobro. Toliko dobro da su kroz lokalno kup natjecanje izborili ulazak u Hrvatski kup, u kojem im je ždrijeb - kakve li sreće za njih - dodijelio zagrebački Dinamo!

I pripreme su, naravno, već u tijeku. Možda u Maksimiru misle da će im biti lako u gostima kod petoligaša, ali ovo je opasno društvo. Znaju oni igrati nogomet, ali znaju se i dobro zezati. Što uredno pokazuju na svom profilu na Facebooku.

Dakle, društvo iz Borca sigurno neće biti žedno u iščekivanju Dinama, ali daleko od toga da oni misle samo na sebe. Dapače. Svjesni da su teška vremena, odlučili su se pozabaviti i jednim oblikom financijskog savjetovanja. Pomalo rizičnim, reći će netko, budući da se tu radi o kladionici, o koeficijentu na njihovu pobjedu, ali šansa je tu, nemojte poslije reći da vas nisu upozorili... Koeficijent je 27, oklada jedina moguća.

U Imbriovcu su već i ugostili Dinamovu delegaciju, sve je spremno za "utakmicu stoljeća", ako se pita nogometne zaljubljenike u ovom simpatičnom podravskom selu.

I ulaznice su spremne za prodaju, lijepa je ovo prilika za mali klub da zaradi poneku kunu.

Inače, recimo još i to, NK Borac dočekuje Dinamo u pobjedničkom raspoloženju. Za vikend je uvjerljivo pala NK Drava iz Novigrada Podravskog, završilo je 6-2 za sljedećeg protivnika momčadi Marija Cvitanovića. Iako se igrao u obližnjem Legradu, s ciljem da se što više očuva teren za dolazak Dinama.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • POTPEC 19.09.2017.

    Sve je moguće, naročito protiv ovih petoligaša, momčadi koje bi jedan Dinamo zatvorenih očiju triba pobjediti.

  • deimosphobos 18.09.2017.

    ĐelekovEc. SZ od Koprivnice ne postoje sela kojima imena zavrsavaju na AC i tocka!

  • AC_MILAN 18.09.2017.

    Ajmo BORAC

Komentiraj...
Vidi sve komentare