To je to što me zanima!

Dinamo strahuje za Ademija: Hoće li biti spreman za Rapid?

Veznjak Sjeverne Makedonije morao je izaći iz igre sredinom prvog poluvremena u porazu od Nijemaca kad mu je Kai Havertz pao na gležanj. Morat će na dodatne pretrge
Vidi originalni članak

Arijan Ademi (30) bolno je jauknuo u 22. minuti utakmice Sjeverne Makedonije i Njemačke u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Kai Havertz pao mu je na lijevi gležanj prilikom jednog prodora.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kapetan Dinama šepajući je napustio teren i izazvao uzbunu u Maksimiru jer se bliži ključna europska utakmica "modrih" protiv bečkog Rapida u četvrtak, 21. listopada.

Iz Dinama su nam javili kako je Ademi dobio jak udarac u gležanj i trpi velike bolove. Po dolasku u Zagreb iz Skoplja liječnici će obaviti dodatne pretrage kako bi vidjeli koliko je ozljeda ozbiljna. Odradit će magnetsku rezonanciju za nekoliko dana.

VIDEO: NIJEMCI NA SP-U Havertz je ozlijedio Ademija: Kapetan Dinama urlao od boli!

Nijemci su pobjedom 4-0 postali prva reprezentacija koja je osigurala plasman na Svjetsko prvenstvo. Dva kola prije kraja imaju osam bodova više od Rumunja, a devet za Makedoncima i Armencima.

Ademi i društvo u zadnja dva kola gostuju kod Armenije pa dočekuju Island. Loša je vijest po njih što Rumunjska ima Island kod kuće i Lihtenštajn u gostima. Drugoplasirana reprezentacija igrat će play-off u ožujku iduće godine.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 12.10.2021.

    I bez Ademija Dinamo ce prohujat rujevicom!

  • MatijaKezele 12.10.2021.

    Debelo najbitniji igrač Dinama, pol ekipe

  • ForzaFiumeFOF 12.10.2021.

    Znači Dinamo pada na Rujevici

Komentiraj...
Vidi sve komentare