To je to što me zanima!

Dinamo trese kriza, a Zdravko 'zašutio': Ne zaslužujete izjavu

Dinamo je godinu dana bio bez poraza. Niz od 50 utakmica prekinula je Rijeka, a jučer je Dinamo pao i u Splitu. Zdravko je uletio u svlačionicu i zašutio za novinare
Vidi originalni članak

Nakon poraza od Olympiakosa, Zoran Mamić proklinjao je zlu sreću. Nakon Rijeke Taravelovu glupost, a nakon Splita slabu igru svoje momčadi. Treći je ovo poraz Dinama u nizu, izuzev Kupa s Bjelovarom, nakon kojeg se Mamić prvi put morao suočiti s neugodnim pitanjem o otkazu.

- Kad se baviš ovim poslom, onda moraš biti spreman, sve je moguće - hladno je rekao i nastavio:

- Ovaj poraz je drugačiji od onih protiv Olympiakosa i Rijeke, protiv kojih smo dobro izgledali, ali nismo imali sreće. Danas smo u Splitu dozvolili puno kontakta i to nam se osvetilo. Teško je kad vitalni igrači poput Ademija i Sigalija nisu u momčadi, drugi se automatski više troše.

Ivo Čagalj/PIXSELL

Previše udaraca dobio je Mamićev Dinamo da se to ne bi osjetilo na igri i rezultatu. Sigali, Ademi, Eduardo, Taravel...

- Nemamo Davida Copperfielda pa da izmislimo nekog novog igrača do zimske stanke - zaključio je trener Dinama.

U neka sretnija vremena, Zdravko Mamić je na Parku mladeži mahao milijunima eura. Najprije za Rebića, potom za Roga... Ovoga puta samo je projurio pokraj novinara:

- Ne zaslužujete izjavu večeras - kratko je dobacio Zdravko.

Splitu je ovo četvrta utakmica bez poraza, a Sablićeva momčad stigla je na svega dva boda zaostatka za Dinamom na prvenstvenoj ljestvici.

- Nama samopouzdanje raste svakim dobrim rezultatom, ali nema mjesta euforiji, samo rad i rad. Ciljeve uvijek postavljam visoko, želim svakog pobijediti. Igramo doma, stabilan smo klub i ne vidim zašto je preveliki šok ako smo dobili Dinamo - rekao je trener Splita Sablić.

Sudac Ivan Bebek utakmicu je produžio čak devet minuta, ali ni to nije bilo dovoljno zagrebačkoj momčadi da zabije gol.

Ivo Čagalj/PIXSELL
Idi na 24sata

Komentari 176

  • tomicalomica 01.11.2015.

    Dinamo ce se ove godine borit za mjesto koje vodi u Evropu ,, predvidjam totalni raspad vrlo skoro, i onda velika rasprodaja na proljece

  • istrijan2013 01.11.2015.

    zbog dinama HNS uvodi treće poluvrijema

  • ZDRAVKO MAMIĆ_1 31.10.2015.

    Imamo možemo!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare