To je to što me zanima!

Dinamo u Radoboju: A što bih pitao Lovrena, taktiku Lyona?

Nemam nikakvih informacija o njima. Igrat će oni koji su imali manju minutažu dosad te oni koji zavređuju više, rekao je Jurčić uoči gostovanja u Hrvatskom kupu
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama nakon europskih obveza i onih u domaćem prvenstvu okreću se šesnaestini finala Hrvatskog kupa. Izabranici Krune Jurčića u utorak gostuju u Krapinsko-zagorskoj županiji kod županijskog ligaša Radoboja.

- Nemam nikakvih informacija o njima. Igrat će oni koji su imali manju minutažu dosad te oni koji zavređuju više, pa neka se pokažu - rekao je trener Dinama.

Jurčić neće moći računati na ozlijeđenog Cufrea, dok bi Tonel, koji je ozlijedio skočni zglob, mogao biti spreman. Motivacija neće biti na visokom nivou zbog protivnika, ali u karantenu neće ići.

- Idemo kod Dragice na ručak - rekao je Jurčić i osvrnuo se na sljedećeg Dinamova protivnika u Ligi prvaka Lyon.

- Gledao sam ga. Jako je moćna ekipa, igraju na kontre, doma i vani. Jučer su prepustili inicijativu Marseilleu pa su im iz kontre zabili dva gola - kaže Kruno koji se dotakao Reala koji je doživio poraz od Levantea.

- I Real sam gledao, u 75. minuti su imali posjed lopte 80 posto s igračem manje. 

Dinamu i Jurčiću pred Lyon bi od velike pomoći bio Dejan Lovren.

- S Lovrenom sam u odličnim odnosima. Još uvijek smo u kontaktu. On je jedan od onih koji su mi čestitali ulazak u Ligu prvaka, ali ne želim ga zvati da mu ne remetim mir i koncentraciju uoči utakmice. A što bih ga pitao? Za taktiku?

Pročula se informacija da je Zdravko Mamić iz Dinamova stožera potjerao kondicijskog trenera Miljenka Raka.

- To je glupost, ništa vrijedno spomena. Rak i dalje radi s nama.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Pikavac 20.09.2011.

    U srcu nosim kljuc tvojih vrata,jer ljubav je moja cisca od zlata, kad na tebe pljunu rana puna je soli,al ZAGREB se voli ma koliko boli.....

  • Blade50 20.09.2011.

    kak ce Lyon rasturit dinama, nece ga ni Kelava spasit!

  • JerkoMatić 19.09.2011.

    neće lovren ni igrai,kao što je bilo i s onim golmanom Paoka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare