To je to što me zanima!

Dinamo veliki favorit kladionica za osvajanje HNL-a, Osijek drugi

Očekivano, Dinamo je daleko ispred svih i praktički je 'sigurno' da će biti novi/stari prvaci Hrvatske prema procjeni kladionica. Iza njih je Osijek, a Rijeka i Hajduk dijele treće mjesto
Vidi originalni članak

Uložite li 100 kuna da će Dinamo (p)ostati prvak Hrvatske, nakon što vam se oduzmu manipulativni troškovi i PDV, možete dobiti 116 kuna i 37 lipa. Taman za kavu i klipić, ako 'modri' nastave kako su krenuli u novu sezonu te opet dignu pobjednički trofej. 

MAKSIMIRSKI "MERCATO" Dinamo čeka ponude za Livija i Gojaka, Milić otišao, Dilaver na odlasku, stiže jedan 'kapitalac'!

'Modri' su trenutno vodeća momčad HNL-a sa 13 bodova iz pet utakmica, dok je na drugom mjestu Gorica sa istim učinkom, ali lošijom gol razlikom. Ako netko vjeruje da bi Goričani mogli napraviti iznenađenje, koeficijent na takav razvoj događaja je 75 pa bi na uloženih 100 kuna mogli dobiti 6422 kune što je već pozamašni iznos. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hajduk i Rijeka treći su favoriti za osvajanje naslova prvaka te je na njih koeficijent 30, odnosno na uloženih 100 kuna mogući dobitak je 2574,50 kuna. Osijek se nalazi na drugom mjestu sa koeficijentom 20 (mogući dobitak 1719,50 kuna) dok je najbliža apsolutnim autsajderima Lokomotiva sa koeficijentom 500 (mogući dobitak 40019 kuna).

Dogodi li se da netko od kvarteta Slaven Belupo, Šibenik, Istra ili pak Varaždin osvoji prvenstvo, a vi se prije toga odlučite uložite na najveće iznenađenje u povijesti HNL-a, u igri je basnoslovni dobitak od 77943 kune. Da, to je praktički nemoguće pa je takav i koeficijent. 

VIDEO: TROGODIŠNJI UGOVOR Bohar predstavljen u Osijeku! 'Trener kao Bjelica se ne odbija'

Bilo kako bilo, nakon europskih izazova naših predstavnika, HNL će se nastaviti, a na rasporedu je šesto kolo.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 24.09.2020.

    ljepa priča sa kvarnera se nastavlja, rijeka će biti šesta ove godine :/

  • METALMIKE 24.09.2020.

    Dinamo je vazda prvi!😁😁

  • Kalabasterr 24.09.2020.

    Ako strucnjak lopina zoki ostane nema sanse.

Komentiraj...
Vidi sve komentare