To je to što me zanima!

Dinamo zadnji put u gostima pobijedio još u studenom '14.

ZAUSTAVIO IH BIVŠI Dinamo je protiv Rijeke bio goropadan, ali ga je jučer Ante Čačić umirio na gostovanju u Koprivnici. "Modri" imaju slabu formu na gostovanjima
Vidi originalni članak

Slaven Belupo je i drugi put ove sezone odigrao 0-0 protiv Dinama u Koprivnici. Prvi put lidera je zaustavio Elvis Scoria, sad je to napravio Ante Čačić. Prvak je kao i u rujnu bio bezidejan u Koprivnici.

- Vidjeli smo jednu tvrdu utakmicu bez nekih velikih prilika, mi smo imali dvije poluprilike, isto tako i domaćin. Nismo baš mogli uživati u nekom lijepom i atraktivnom nogometu - rekao je nakon remija Zoran Mamić.

Trener Dinama bio je ljut na svoje igrače.

- Unatoč silnim razgovorima, mogli smo očekivati da će utakmica protiv Rijeke ostaviti traga. Uz to, neki igrači nisu ispunjavali obveze na način na koji su trebali, i onda to ne izgleda dobro što se tiče naše strane. Imena? To ću njima reći. Nismo bili raspoloženi trkački, ni u želji ni u htijenju. Onda to izgleda ovako kako je izgledalo - kritičan je bio mlađi Mamić.

Dinamo je u Kupu protiv Rijeke bio goropadan. Stvorio je 10-ak velikih prilika, ali jučer ga je umirio bivši trener, iskusni Ante Čačić.

Zorana Mamića može zabrinjavati igra u gostima. Naime, Dinamo je posljednji put kao gost u prvenstvu slavio još 30. studenog u Puli protiv Istre 4-0. Ovog je proljeća u gostima u ligi četiri puta remizirao. Ima samo jednu pobjedu kao gost u 2015. i to u Kupu protiv Istre 1-0. Od osam remija u prvenstvu, čak ih je sedam bilo u gostima. Kvalifikacije za Ligu prvaka sve su bliže, “plavi” hitno trebaju popraviti svoju igru na tuđim terenima.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • DoridDragović 13.04.2015.

    pa kako ce pobijedit u gostima kad pustaju sve redom,mslm juce ona tekma to je bezobrazluk,taj polu dinamo mora ovima dat 5 kom,smijesna liga. kazu da im nedostaje motivacije,a kako su motivirani kad idu podignit placu??

  • strmi007 13.04.2015.

    Dinamooooooooooooooooooooooooooooooooo

  • dinamojavolim1 13.04.2015.

    molio bi ove teoreticare urota i zavjera da mi jave rezultate za slijedeci vikend posto vidim da sve znaju,sigurno imaju milione eura na racunu posto svaki put kad dinamo odigra x oni napisu:znali smo da ce biti namjestaljka

Komentiraj...
Vidi sve komentare