Obavijesti

Sport

Komentari 44

Ante Čačić izvukao veliki bod i praznu mrežu protiv "modrih"

Ante Čačić izvukao veliki bod i praznu mrežu protiv "modrih"
8

Slaven Belupo i Dinamo odigrali su utakmicu bez golova u 28. kolu MAXtv Prve lige u Koprivnici. Bod će svakako više razveseliti "farmaceute" koji se bore za ostanak

VIDEO

Igramo protiv "mojeg" Dinama, i zbog toga mi je velika želja da baš ja budem taj trener i Slaven Belupo jedina momčad koja će ove sezone u ligi dobiti Dinamo, rekao je u najavi utakmice Ante Čačić. Nije uspio pobijediti "modre", ali jest uzeti važan bod odigravši 0-0 u 28. kolu MAXtv Prve lige u Koprivnici.

Čudo je što su sve i jedni i drugi uspjeli promašiti u 90 minuta, ponajprije Dinamo. Ipak, u prvom poluvremenu bolji je bio domaćin. Pucao je Petar Mišić na početku utakmice, Eduardo odbio u korner. Gosti su odgovorili pokušajem Ante Ćorića čiji je šut otišao preko gola.

Zoran Mamić u drugom je dijelu ubacio Soudanija, a on se nakon manje od dvije minute našao u dobroj šansi, pucao je glavom preko gola. Nedugo potom Junior Fernandes pogodio je prečku, a Ivo Pinto umalo pogodio kao Luis Ibáñez na Poljudu iz centaršuta. Sve te lopte odlazile su izvan okvira gola, pa je Slaven na kraju uspio izvući vrijedan bod.

Drugim remijem u nizu Dinamo je došao na 68 bodova, 15 više od Rijeke koja od 19 sati dočekuje Zagreb. Slaven je bodom povećao šanse za ostanak, na sedmom je mjestu s 31 bodom, četiri više od opasne zone.

Mamić: Rijeka je ostavila traga

- Vidjeli smo jednu tvrdu utakmicu bez nekih velikih prilika, mi smo imali dvije poluprilike, isto tako i domaćin. Nismo baš mogli uživati u nekom lijepom i atraktivnom nogometu, priznao je trener Dinama Zoran Mamić i dodao:

- Unatoč silnim razgovorima, mogli smo očekivati da će utakmica protiv Rijeke ostaviti traga i da će doći do pražnjenja. Uz to, neki igrači nisu ispunjavali obaveze na način na koji su trebali, i onda to ne izgleda dobro što se tiče naše strane.

Čačić: Tražili smo više od remija

- Ovo je za nas veliki bod koji nam je jako potreban s obzirom na to da se nalazimo u situaciji koja nije sigurna. Veseli ovaj bod jer je osvojen protiv lidera prvenstva te će nam puno značiti u borbi za opstanak u društvu najboljih - izjavio je Ante Čačić, trener Slaven Belupa.

- Mi smo tražili čak nešto više od remija, od prve minute nastojali smo biti agilni prema naprijed i tražiti eventualnu pogrešku u užoj obrani gostiju. U tome nismo uspjeli, ali smo uspjeli razbiti ritam igre Dinama, uspjeli smo i u nakani da ne primimo gol - dodao je.

MAXtv Prva liga, 28. kolo:

  • Slaven Belupo - Dinamo 0-0
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane
DINAMO - OLMISSUM 3-1

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane

Od prve minute nije bilo upitno tko će slaviti u Draženovom domu. Jako su dobro krenuli domaći i nastavili kroz cijeli susret, a Omišanima nisu uspjeli napraviti razliku s golmanom igračem

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića
ODLUKA ZA LUKU

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića

Hrvat je preuzeo svoju novu ulogu u momčadi, a ono što je pokazao je da u onim minutama koje ima, pa čak i kada je starter, nastavlja biti odlučujući, hvali Marca Modrića
Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...
TRENER HAJDUKA O AKTUALNOSTIMA

Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...

Livaja je i dalje ozlijeđen, Perišić će opet zaigrati u prvih 11, povratnik Melnjak mogao bi dobiti minutažu do kraja sezone, a Sahitiju je oko još bolno i propustit će Goricu. Odjidja? Najlakše sve prebaciti na mlade