To je to što me zanima!

Dinamo zagrizao za 'korejskog Lionela Messija' iz Barcelone?!

Prema riječima novinara Sky Sporta, borba između Dinama i Verone bi mogla završiti već do kraja današnjeg dana, a igrač bi u tom slučaju već u srijedu išao na liječnički u novi klub
Vidi originalni članak

Dinamo radi na dovođenju mlade Barcelonine zvijezde, Koreanca Seung-Woo Leeja (19). Tvrdi to ugledni talijanski stručnjak za transfere Gianluca di Marzio.

Naglasak Di Marzijeve priče je zapravo na tome da je Hellas Verona ponudila Barceloni za igrača 1.5 milijuna eura, ali da posao još uvijek nije dogovoren jer je Talijanima konkurencija Dinamo Zagreb koji isto tako pokušava dovesti igrača.

Prema riječima novinara Sky Sporta, borba između Dinama i Verone bi mogla završiti već do kraja današnjeg dana, a igrač bi u tom slučaju već u srijedu išao na liječnički u novi klub.

VIDEO

Inače, riječ je o igraču koji igra na lijevom krilu, a mnogi ga nazivaju 'korejskim Messijem'. U Barcelonu je stigao 2011. godine, a kako je 2014. godine Barcelona kažnjena zbog dovođenja maloljetnih igrača, tada 15-godišnji Lee nije mogao igrati, ali je odlučio ostati u u klubu i kroz omladinske selekcije se probio do B momčadi čiji je član od ovoga ljeta.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • MladenValentić 30.08.2017.

    Dokle će se svakog igrača za kojeg je Dinamo zainteresiran, nazivati Korejski, Francuski, Makedonski, Brazilski Messi i uvjek su kao za tog igrača zainteresirani još neki klubovi, sve mi to liči na zavaravanje navijača, pokazujući da struka kao nešto radi pa evo oni ako ga i dovedu , reći će pored kluba iz Serie A, Mi smo igrača doveli u Dinamo. Umjesto da kad se dovode pojačanja, uzimaju kvalitetne iskusne igrače, uz koje će i naši mladići stasati, mi odlučujemo dovoditi strane mladiće, još neizgrađene nogometašeJadni mi s ovakvim stručnim skautingom. Prošlosezonska pojačanja smo već uspjeli zaboravit, eto koliki su trag uspjeli ostaviti u klupskoj povijesti. Ovo me podsjeća kao da žele pokazati da iz sezone u sezonu mogu ići niže na tablici!

  • 30.08.2017.

    Ovdje samo vidim da je veoma brz, ovi ostali potezi izgledaju slučajno izvedeni... što se tiče pregleda utakmice, tu je veoma slab....asistencije su veoma neprecizne, ali ako je jedna Barcelona nešto vidjela u njemu prije par godina OK, ali sada ga ipak prodaje, znači ipak izgleda da nije nešto posebno i Barca ga se želi riješiti.

  • Robi K. (IIIa) 30.08.2017.

    A jel' ovaj iz Sjeverne ili Južne Koreje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare