To je to što me zanima!

Dinamo želi igrača iz La Lige, Stojanović na korak od Turske

Zoran Mamić i dalje ima širok izbor igrača za stoperske pozicije (Theophile, Gvardiol, Perić, Lauritsen, Franjić...), pa će mladi Šutalo u Puli dobiti priliku za dokazivanjem na prvoligaškoj razini...
Vidi originalni članak

Dinamo se i dalje u Rovinju priprema za nastavak prvenstvene sezone, a "modru" je ekspediciju u hotelu Park tijekom dana napustio jedan igrač. Naime, Josip Šutalo (20) odlazi na posudbu u Istru 1961 gdje će mladi branič dobiti priliku za dokazivanjem na prvoligaškoj razini, pa se na ljeto još jednom probati dokazati u Maksimiru. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zagrepčani i dalje imaju veliku gužvu na stoperskim pozicijama gdje Zoran Mamić u kadru ima Theophilea, Lauritsena, Perića, Gvardiola i Milića, dok kao centralni branič može igrati i Franjić. I ovo je bila dobra odluka hrvatskog prvaka, Šutalo je odavno prerastao drugoligaški nogomet (Dinamo 2), a u Puli bi trebao igrati u kontinuitetu. I napredovati.

Čelnici Dinama i dalje traže pojačanja koja bi mogli osnažiti modre redove u proljetnom dijelu prvenstva, ali i u pohodu na još jedno europsko proljeće. Španjolski mediji pak špekuliraju kako je Dinamo ozbiljno zagrizao za Walda Rubija, 25-godišnjeg krilnog igrača Real Valladolida. O ovoj se špekulaciji u Maksimiru uglavnom brane "šutnjom".

Waldo Rubio igra na obje krilne pozicije, tržišna vrijednost mu iznosi milijun eura, a ove je sezone u španjolskoj Primeri upisao sedam nastupa, zabio i jedan gol (u remiju 2-2 protiv Huesce). A u karijeri je skupio 36 nastupa u španjolskoj Primeri, a zabio tek dva gola. 

No, razni mediji špekuliraju i o potencijalnim odlascima, a čini se kako je Trabzonspor ozbiljno zagrizao za Petra Stojanovića (25). Slovenski reprezentativac prije dva dana napunio je pet godina provedenih u Dinamu, iza njega je dobar CV i 108 službenih nastupa za Zagrepčane. Ipak, u finišu sezone mu je mjesto u početnom sastavu oduzeo Sadegh Moharrami, pa u Maksimiru ne bi imali ništa protiv njegovog odlaska u Tursku. Samo, službene ponude još nema...

Idi na 24sata

Komentari 5

  • zidar_šiljo 08.01.2021.

    Ovo će biti olakšanje kao kad su prodali Pivarića

  • kepi21 08.01.2021.

    Stojanović je korektan dečko, ali nikada nije potpuno uspio iskoristiti svoje vrlo dobre fizičke predispozije te solidnu tehniku. Mislim da su njegov najveći problem povremeni blackouti što se tiče igre u obrani. Ako ode Dinamo će vjerojatno povući Karačića iz Lokomotive koji ako ništa drugo ima veći motiv za dokazivanje.

  • doormat 08.01.2021.

    Ona potururica moharami je odlična igračina, ovaj Stojanović Srbin je isto vrhunski igrač i dobar dječko ali nije za Dinama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare