To je to što me zanima!

Dinamov 'dragulj' odradio prvi seniorski trening s "modrima"

On je veliki talent. Naš biser. Vidi se da drugačije udara loptu, ima ono nešto, rekao je Ante Čačić nakon što je Alen Halilović (16) odradio svoj prvi trening za seniore...
Vidi originalni članak

Dinamov veliki talent i buduća nogometna nada, 16-godišnji Alen Halilović, odradio je prvi trening sa seniorskom momčadi Dinama u četvrtak. 

Dinamov wunderkind je jedan od najtalentiranijih igrača svijeta u svom godištu, meta je brojnih europskih klubova, a prije nekoliko mjeseci potpisao je ugovor s Dinamom. 

- Ovo je velika čast i golemi poticaj za dalje. Samo to što sam ušao u svlačionicu i trenirao s prvom momčadi je ostvarenje sna za mene. Vjerujem da ću opravdati ukazano povjerenje - rekao je mladi Alen Halilović nakon večernjeg treninga.

Ante Čačić odlučio ga je priključiti treninzima prve momčadi i polako ga pripremati za seniorski nogomet. Neće Halilović još dugo igrati za juniore.

- Alen je veliki talent. Naš biser. Vidi se da drugačije udara loptu, ima ono nešto - rekao je Čačić i dodao:

- Nećemo još dugo čekati njegov debi za seniore. Cilj je dovesti ga na najviši nivo kroz treninge i rad s prvom momčadi. 

Idi na 24sata

Komentari 76

  • dinamo zg u lp 21.09.2012.

    želi mu da potpiše za najdraži klub naravno posle Dinama

  • dele 21.09.2012.

    znam ja njega moje godište,prije kad san trenira nogomet protiv dinama igrali sve nas je prolazio i zabija golove bez problema,talent!!

  • matemati 21.09.2012.

    malome zelim svu sricu i da sta prije ode iz nase lige da pocne trenirat sa njaboljin trenerima a ne sa nekakvin cacicima krsticevicima itd

Komentiraj...
Vidi sve komentare