To je to što me zanima!

Dinamov golman i unuk Blage Zadre posvetio objavu djedu...

Mislav Zadro (17) golman je Dinamovih kadeta i U-17 reprezentacije unuk je heroja Domovinskog rata, Blage Zadre. Svoga djeda i svih koji su se s njim borili za hrvatsku slobodu, Mislav se prisjetio polaganjem vijenca
Vidi originalni članak

Punih 28 godina prošlo je od pada Vukovara, najveće žrtve Domovinskog rata. Obrana grada nije izdržala i 18. studenog 1991. pao je i najjači otpor hrvatskih snaga. Spomen na tu hladnu jesen 1991. i pad grada nakon gotovo puna tri mjeseca neprekidnih napada agresora obilježava se diljem zemlje pa tako i u Zagrebu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mladi i perspektivni golman, talent hvarskog prvaka, unuk  heroja Domovinskog rata i prvog hrvatskog general-bojnika Blage Zadre, Mislav Zadro (17), srećom, nije doživio te crne '90-e, no djeda se sjetio objavom na Instagramu, poznatom fotografijom pokojnog generala, uvijek s osmijehom i bez trunke straha, kako dan danas prepričavaju njegovi preživjeli suborci.

Poginulih su se prisjetili i u Dinamu položivši vijence i zapalivši svijeće kod maksimirskog stadiona Bad Blue Boysima koji su položili život za domovinu.  Među igračima i čelnicima kluba stao je i mladi Zadro. Uz Mislava su bili i predsjednik Mirko Barišić, kapetan momčadi Arijan Ademi, kao i Krešimir Antolić, Amra Peternel i Vlatka Peras.

Mislavu je tek 17, a golman je i U17 reprezentacije i Dinamovih kadeta, a o njegovom talentu svjedoče i turniri u kojima ne prima niti jedan jedini gol. Tako je u prošlosezonskom finalu hrvatskog nogometnog kupa za pionire Hajduku je obranio penal, Dinamo je pobijedio 2-0 i uzeo titulu prvaka, a tijekom cijelog natjecanja Mislav nije primio niti jedan, jedini gol!

Sigurno bi djed bio ponosan. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Syrian 22.11.2019.

    Srboorjunašija na aparatima.

  • purger 1973 18.11.2019.

    **Admin**: Postovani, molimo vas da ne komentirate opomene Admina. Za sve dodatne informacije uvijek se mozete javiti na e-mail zona@24sata.hr.

  • 18.11.2019.

    Sve najbolje dečko budi ponosan na svoje

Komentiraj...
Vidi sve komentare