Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
23 komentara

Dinamov golman i unuk Blage Zadre posvetio objavu djedu...

Mislav Zadro (17) golman je Dinamovih kadeta i U-17 reprezentacije unuk je heroja Domovinskog rata, Blage Zadre. Svoga djeda i svih koji su se s njim borili za hrvatsku slobodu, Mislav se prisjetio polaganjem vijenca

Foto: Luka Stanzl/PIXSEL/instagram
23 komentara

Punih 28 godina prošlo je od pada Vukovara, najveće žrtve Domovinskog rata. Obrana grada nije izdržala i 18. studenog 1991. pao je i najjači otpor hrvatskih snaga. Spomen na tu hladnu jesen 1991. i pad grada nakon gotovo puna tri mjeseca neprekidnih napada agresora obilježava se diljem zemlje pa tako i u Zagrebu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Mladi i perspektivni golman, talent hvarskog prvaka, unuk  heroja Domovinskog rata i prvog hrvatskog general-bojnika Blage Zadre, Mislav Zadro (17), srećom, nije doživio te crne '90-e, no djeda se sjetio objavom na Instagramu, poznatom fotografijom pokojnog generala, uvijek s osmijehom i bez trunke straha, kako dan danas prepričavaju njegovi preživjeli suborci.

Foto: Instagram

Poginulih su se prisjetili i u Dinamu položivši vijence i zapalivši svijeće kod maksimirskog stadiona Bad Blue Boysima koji su položili život za domovinu.  Među igračima i čelnicima kluba stao je i mladi Zadro. Uz Mislava su bili i predsjednik Mirko Barišić, kapetan momčadi Arijan Ademi, kao i Krešimir Antolić, Amra Peternel i Vlatka Peras.

Ako sa vjetrom neki zvuk vas budi To kuca srce hrabrih ljudi I reći ću vam samo još jednu stvar Zapamtite Vukovar 🇭🇷 🕯

Objavljuje GNK Dinamo ZagrebPonedjeljak, 18. studenoga 2019.

Mislavu je tek 17, a golman je i U17 reprezentacije i Dinamovih kadeta, a o njegovom talentu svjedoče i turniri u kojima ne prima niti jedan jedini gol. Tako je u prošlosezonskom finalu hrvatskog nogometnog kupa za pionire Hajduku je obranio penal, Dinamo je pobijedio 2-0 i uzeo titulu prvaka, a tijekom cijelog natjecanja Mislav nije primio niti jedan, jedini gol!

Sigurno bi djed bio ponosan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1st place❤🥇 #BestGoalkeeper❤🦁

Objavu dijeli Mislav Zadro (@mislavzadro91)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🦁💙 #champions

Objavu dijeli Mislav Zadro (@mislavzadro91)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Team🇭🇷 #Win #GaziDaljee💪🏻

Objavu dijeli Mislav Zadro (@mislavzadro91)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Great night❤️🇭🇷 3/3 wins💪🏻 #team🇭🇷 @hns_cff

Objavu dijeli Mislav Zadro (@mislavzadro91)

Naši partneri pišu
Message