To je to što me zanima!

Dinamov junak: Ovo je kao kad sanjaš. Ma rezultat za povijest!

Poslije utakmice u Londonu nam je ostala neka gorčina, osjetili smo da možemo, a tamo nisu ništa puno pokazali. U Zagrebu nam je sve išlo od ruke, kontre, polukontre koje su nam nedostajale, kazao je Oršić...
Vidi originalni članak

Da ga je netko po prvi put večeras gledao, rekao bi bez pardona da Mislav Oršić vrijedi 100 milijuna eura. To kako je Mislav odigrao protiv Tottenhama je za anale.

 POGLEDAJTE VIDEO: Dinamovci navijaju s Boysima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nasuprot Kanea, Lamele, Balea i Tottenhamove momčadi od 680 milijuna eura izgledao je kao Leo Messi. Slao je bombe u Llorisove rašlje, poigravao se s gostujućim igračima, valjao ih po podu. Utakmica za povijest.

Dinamo je nadoknadio poraz od 2-0 iz prve utakmice te senzacionalno s 3-0 pobijedio Tottenham i prošao u četvrtfinale Europske lige.

A što kaže junačina koja je zabila tri gola Hugu Lloris, golmanu svjetske klase?

 - Svi smo junaci, utakmica je bila odlična od prve minute, svi smo disali kao jedan. Prava utakmica za sjećanje, ne znam što bih drugo rekao - rekao je Oršić.

KOMENTAR Taktičko savršenstvo 'modrih', Tottenham je na koljenima, a Oršić vrijedi 100 milijuna eura!

Dinamo kao da se uplašio u prvom susretu, igrači su bili svjesni da nisu dali maksimum i postojao je žal zbog toga. No, ovaj put su odigrali maestralno i napravili čudo nad čudima.

- Poslije utakmice nam je ostala neka gorčina, osjetili smo da možemo, a tamo nisu ništa puno pokazali. U Zagrebu nam je sve išlo od ruke, kontre, polukontre koje su nam nedostajale u Londonu i stvarno smo sretni što smo prošli dalje - rekao je Oršić pa nastavio:

POGLEDAJTE VIDEO VIDEO 'The Special Mislav'! Što je napravio Oršić, zabio je treći gol nakon vrhunske solo akcije

- Ma kao kad sanjaš pa ti se dogodi, neću ni komentirati. Sami sebi smo dokazali da možemo igrati na visokom nivou protiv ekipe kao što je Tottenham te tko god da nam dođe, nećemo imati kočnicu kao u Londonu. Moramo ostati ponizni, svaki trening odraditi najbolje i nadati se najboljem - kazao je Mislav.

Uskoro dolazi reprezentativno okupljanje, a u izostanku Ivana Perišića Oršić bi ovaj put mogao igrati važnu ulogu i u 'vatrenima'.

- Uvijek je dobro kad si u dobroj formi, najbitnije je da pobjeđujemo. Ovo su rezultati za povijest - završio je Dinamov velemajstor.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • netko iz mase ba 20.03.2021.

    Čestitke Dinamu, čestitke M.Oršiću bio je fenomenalan da nije mogao biti bolji,jedino nitko u cijeloj priči ne čestita D.Livakoviću koji je imao par nevjerojatnih obrana jer jedna da je prošla u gol sve bi palo u vodu mada to ne umanjuje želju i volju svih igrača, čestitke još jednom

  • Gilly 19.03.2021.

    Svaka čast dečki

  • fenjeri 18.03.2021.

    Znam da je to izlizano već i da je to sada nevažno ali želim reci da sam hajdukovac od malih nogu i da već jakoooo dugo nisam bio sretan i uzbuden zbog neke nogometne utakmice a ova utakmica i ova ekipa dinama mi je vratila zadovoljstvo gledanja nogometa. Čestitam Dinamu od srca na jednoj velikoj i senzacionalnoj pobijedi. I da, samo se nadam da su moji zgubidani iz hajduka gledali ovu utakmicu i da su si bar malo u svoje jadne i glupave glave ubacili značenje fraze IGRANJE SA SRCEM ZA KLUB. Cestitam Dinamo !! Vi ste oni sto se ja nadam da ce moj Hajduk nekad postati,jbg ljudski je nadati se .

Komentiraj...
Vidi sve komentare