Sport

Komentari 39

Dinamov junak: Ovo je kao kad sanjaš. Ma rezultat za povijest!

Dinamov junak: Ovo je kao kad sanjaš. Ma rezultat za povijest!

Poslije utakmice u Londonu nam je ostala neka gorčina, osjetili smo da možemo, a tamo nisu ništa puno pokazali. U Zagrebu nam je sve išlo od ruke, kontre, polukontre koje su nam nedostajale, kazao je Oršić...

Da ga je netko po prvi put večeras gledao, rekao bi bez pardona da Mislav Oršić vrijedi 100 milijuna eura. To kako je Mislav odigrao protiv Tottenhama je za anale.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamovci navijaju s Boysima

Nasuprot Kanea, Lamele, Balea i Tottenhamove momčadi od 680 milijuna eura izgledao je kao Leo Messi. Slao je bombe u Llorisove rašlje, poigravao se s gostujućim igračima, valjao ih po podu. Utakmica za povijest.

Dinamo je nadoknadio poraz od 2-0 iz prve utakmice te senzacionalno s 3-0 pobijedio Tottenham i prošao u četvrtfinale Europske lige.

A što kaže junačina koja je zabila tri gola Hugu Lloris, golmanu svjetske klase?

 - Svi smo junaci, utakmica je bila odlična od prve minute, svi smo disali kao jedan. Prava utakmica za sjećanje, ne znam što bih drugo rekao - rekao je Oršić.

Dinamo kao da se uplašio u prvom susretu, igrači su bili svjesni da nisu dali maksimum i postojao je žal zbog toga. No, ovaj put su odigrali maestralno i napravili čudo nad čudima.

- Poslije utakmice nam je ostala neka gorčina, osjetili smo da možemo, a tamo nisu ništa puno pokazali. U Zagrebu nam je sve išlo od ruke, kontre, polukontre koje su nam nedostajale u Londonu i stvarno smo sretni što smo prošli dalje - rekao je Oršić pa nastavio:

- Ma kao kad sanjaš pa ti se dogodi, neću ni komentirati. Sami sebi smo dokazali da možemo igrati na visokom nivou protiv ekipe kao što je Tottenham te tko god da nam dođe, nećemo imati kočnicu kao u Londonu. Moramo ostati ponizni, svaki trening odraditi najbolje i nadati se najboljem - kazao je Mislav.

Uskoro dolazi reprezentativno okupljanje, a u izostanku Ivana Perišića Oršić bi ovaj put mogao igrati važnu ulogu i u 'vatrenima'.

- Uvijek je dobro kad si u dobroj formi, najbitnije je da pobjeđujemo. Ovo su rezultati za povijest - završio je Dinamov velemajstor.

Najčitaniji članci