To je to što me zanima!

Dinamov 'krvnik' namještao pa izletio iz Europe na 10 godina!

Albanski klub, suparnik zagrebačkog Dinama u doigravanju za Ligu prvaka 2015. i u doigravanju za Europsku ligu 2017., prošle je godine izbačen iz Europe na jednu godinu. Sada je stvar još gora...
Vidi originalni članak

Albanski nogometni prvoligaš Skenderbeu isključen je na 10 godina iz europskih natjecanja i mora platiti kaznu od milijun eura zbog namještanja utakmica, a na ovu je odluku najavio žalbu Sportskom abritražnom sudu (CAS) i Vrhovnom sudu u Švicarskoj. 

- Poslije odluke UEFA jedini način da zaštitimo klub je da se žalimo. Jasno je svim Albancima da sportska pravda UEFA-e uvijek ide na ruku privatnim interesima institucije i njenih partnera", stoji u priopćenju Skenderbeua koji odbacuje optužbe i odluku Disciplinske komisije UEFA-e. 

Albanski klub, suparnik zagrebačkog Dinama u doigravanju za Ligu prvaka 2015. i u doigravanju za Europsku ligu 2017., prošle je godine izbačen iz Europe na jednu godinu, jer je navodno od 2011. godine namjestio više od 50 utakmica u europskim utakmicama i u Albaniji, ali je UEFA tada najavila strožu kaznu. 

- Sigurni smo da će nezavisno tijelo potvrditi našu nevinost i srušiti ovu apsurdnu odluku Uefe - dodaje se u priopćenju Skenderbeua.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • tihoja 31.03.2018.

    Nebi se čudio ni da je Mamić umiješan....

  • Serđo Ramoz 30.03.2018.

    Sanse dinama za daljni prolaz su porasle znaci

  • MODRA GALICA 30.03.2018.

    nisu se slučajno baš toliko puta susretali sa dinamom....ima nešto čudno i neobjašnjivo u zraku

Komentiraj...
Vidi sve komentare