To je to što me zanima!

Dinamov web-shop: Japanac naručio loptu, a Irac plavi dres

Nova Dinamova službena stranica puštena je u rad 7. travnja. Predstavili su 'modri' i svoj web-shop preko kojeg navijači diljem svijeta mogu naručiti proizvode Dinama
Vidi originalni članak

U Dinamu su predstavili NOVU WEB STRANICU koju su pustili u rad 7. travnja. Na službenoj stranici "modrog" kluba bit će sve informacije za navijače i sve one koji žele znati što se događa kod aktualnih prvaka Hrvatske. 

Na predstavljanju stranice bili su partneri u projektu, Tomislav Jureša, suvlasnik tvrtke AG Media d.o.o.koja je zaslužna za programsko i vizualno rješenje web stranice, Branko Silta, direktor tvrtke Dekod telekom d.o.o. i Goran Matiša, voditelj razvoja softwarea tvrtke Dekod telekom d.o.o. koja je zaslužna za izradu web-shopa. 

Baš je web-shop jedan od najzanimljivijih stvari vezanih uz novi Dinamov "web". Navijači će iz svih dijelova svijeta moći naručiti neki od proizvoda Dinama na potpuno siguran način.

- Sve je sigurno, garantiramo da će svaka isporuka završiti kod kupca. U slučaju reklamacije, Dinamo garantira da će vratiti sav novac - rekao je Branko Silta i dodao:

- Iako smo krenuli od 7. travnja bez neke najave, dosad smo imali 30 isporuka, a 20-ak ih je na čekanju, a to mislimo da je izvanserijski efekt.

Među prvima je bila narudžba jednog Japanca, sakupljača lopti. Iako toga nema u web-shopu, Dinamo mu je poslao loptu. A prva službena narudžba bila je iz Irske. Kupac je naručio Sammirov europski dres. 

Kako bi dočarao rad web-shopa, Silta je provukao svoju karticu i predsjedniku Dinama Mirku Barišiću naručio dres s imenom i brojem 75.

Iz Hajduka čestitali na novoj stranici

Odmah nakon što su pustili novu službenu stranicu, "modrima" je iz Splita stigla čestitka. Urednik portala hajduk.hr Ante Bilić poslao je čestitku u kojoj čestita rivalima na novom klupskom portalu. Iz Maksimira je odmah uslijedio odgovor, čestitka Hajduku na njihovoj odličnoj stranici. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • DeFacto_1 21.04.2011.

    pre skupo...

  • bolitek 21.04.2011.

    sve bi bilo 5 da su cijene malo realnije

  • ar28 21.04.2011.

    sreca za Mandzukica da je otisao... pitam se kako bi pripijeni Pumin dres pristajao na njegovo nabildano tijelo

Komentiraj...
Vidi sve komentare