To je to što me zanima!

Bravo, dečki: Dinamo je nakon penala prošao u osminu finala!

I drugu godinu zaredom mladi nogometaši Dinama iz Zagreba vidjet će osminu finala Lige prvaka. Bila je to čvrsta i tvrda utakmica protiv Kijevljana, a pobjednika su odlučili penali. Karrica je zabio za pobjedu...
Vidi originalni članak

Čvrsta i napeta utakmica u kojoj nismo vidjeli niti jednu pravu priliku. Dojam ne baš dobar, ali zato rezultat fantastičan. Bio je to pravi rat na terenu, estetika i dojam su bili potpuno nebitni, a plijen je bio užasno velik. To je osmina finala Lige prvaka koju će mladi dinamovci vidjeti i drugu godinu zaredom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mladi nogometaši Dinama iz Zagreba pobijedili su imenjake iz Kijeva nakon penala 4-3 u šesnaestini finala LP i tako prošli dalje. Prošle godine je na golu briljirao Dinko Horkaš koji je bio specijalist za penale, a ove godine je dobio dostojnog nasljednika u Renatu Josipoviću

Obranio je domaćinima čak dva penala u raspucavanjima, a posebno bitan onaj posljednji koji su Ukrajinci pucali. Servirao je dinamovcima pobjedu na pladnju, a nju je uzeo Bernard Karrica koji je pogodio posljednji penal i odveo svoju momčad u osminu finala Lige prvaka. 

Sjajni Josipović obranio je penale Vološinu i Nadolskom, a kod 'modrih' su precizni bili Julardžija, Šipoš, Gvardiol i Karrica dok je Janković promašio cijeli gol. Zanimljivo je to i što Igor Jovićević nije napravio niti jednu zamjenu u 90 minuta igre.

Što se tiče same utakmice, vidjeli smo pravu borbu na terenu. Kijevljani su dominirali u prvom dijelu, a Zagrepčani u drugom u kojem su i mogli do gola, ali falilo je koncentracije. Veliki hendikep bio je izostanak najboljeg igrača Antonija Marina bez kojeg Dinamo nije ista momčad.

Golman Renato Josipović i izvođači zadržali su koncentraciju za penale i odveli Dinamo u osminu finala!

Idi na 24sata

Komentari 80

  • Sokol ga nije volio 12.02.2020.

    Kapa do poda

  • marinero h 12.02.2020.

    Bravo, čestitam

  • Sport10 12.02.2020.

    Gledao sam...čestitam Dinamu...bravo dečki

Komentiraj...
Vidi sve komentare