To je to što me zanima!

Dinamo dobio na Petkovićevu klasu! Hrabri Slaven je pao

Dinamo je nakon teške muke uspio pobijediti Slaven Belupo 3-2 u 29. kolu HNL-a. Hrvatski prvak je vodio 2-0, klub iz Koprivnice se uspio vratiti i držao je taj bod, ali planove im je pokvario Petković golom u 90. minuti
Vidi originalni članak

U susretu 29. kola Prve HNL Dinamo je u srijedu na Maksimiru pobijedio Slaven Belupo 3-2 pred nešto manje od 2.000 gledatelja.

Nakon što je u 13. minuti pogodio suparnički gol iz zaleđa, Kadzior deset minuta kasnije dovodi Dinamo u vodstvo. Petković je povukao loptu s Dinamove polovice igrališta i pred kaznenim prostorom prevario obrambenog igrača Belupa pa asistirao Kadzioru.

U 37. minuti Dinamo povećava prednost. Kadzior je odlično pucao s 27 metara, vratar Belupa Ježina je uspio skrenuti loptu ali lopta se odbija od prečke do slobodnog Ivanušeca koji ubacuje loptu u praznu mrežu.

Slaven Belupo smanjuje na 2-1 i to zahvaljujući Catherineu koji zabija autogol u 45. minuti.

Odmah na početku drugog poluvremena u 46. minuti Cruz Mateus Lima zabija za 2-2. No, na samom kraju utakmice u 90. minuti, Bruno Petković donosi pobjedu domaćoj momčadi, pogađa glavom nakon udarca iz kuta kojeg je izveo Antonio Marin.

Ovo je bilo prvo kolo nastavka prvenstva nakon korona-pauze na kojem su mogli biti navijači na tribinama i na Maksimiru ih se okupilo 1.682 gledatelja. Sudac je bio Dario Kulušić iz Šibenika.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • 18.06.2020.

    Dinamo je trenutno jedna osrednja momčad koja može izgubiti barem od tri momčadi u HNLu a da to ne bude nikakvo iznenađenje(Naravno, tu ne mislim na jad i bijedu od Hajduka za kojeg inače navijam)

  • NEOPISIVO_2 18.06.2020.

    Ostaje misterija tiskanja novih ulaznica, na kojima piše POZIVNICA, bez označenoga sektora, reda i broja sjedišta za vlasnike godišnjih ulaznica. Zdrava pamet ne može dokučiti, zašto???? Stojiš u redu i držiš u ruci godišnju ulaznicu i osobnu iskaznicu, kada dođeš na red to predaš, kažeš broj telefona i dobiješ ne numeriranu pozivnicu na svoje ime da bi mogao ući, ulaziš i sjedaš gdje hoćeš bez bilo kakvih distanci. Na sjeveru su svi gledatelji zbijeni na 10 %, a na zapadu većina na 30 % prostora. Pa zar to nije mjmuniranje gledatelja??? Zašto smo morali sat-dva stajati u zbijenom redu da bi dobili papirić nazvan pozivnica, kada imamo godišnje ulaznice, a nije svrha raspored u gledalištu zbog propisanih mjera stožera u svrhu ne širenja epidemije???????? Zašto te pozivnice nisu važeće i za preostale tri utakmice?????????? Ovo je jednostavno tortura najvjernijih vlastitih navijača bez razloga i bez presedana. Pa danas je došlo 1600 gledatelja, a navijači su čekali u redu za ulaznicu do poluvremena.... Šta će biti ako slučajno protiv Osijeka dođe više od 2000 gledatelja??????

  • 17.06.2020.

    Jurčić molim te vrati se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare