To je to što me zanima!

Dinamovci ne puštaju glazbu u svlačionici, a vole latino-ritam

Nogometaši Dinama preferiraju latinoameričku vrstu glazbe, barem ako je suditi po videima na internetu. U svlačionici je često tiho, ali ne i kad se prime instrumenata
Vidi originalni članak

Glazba je neizostavan dio gotovo svakog zanimanja, pa tako i u nogometu. Ipak, za razliku od nekolicine velikih europskih klubova, u svlačionici najboljeg hrvatskog kluba Dinama ne sviraju nikakve melodije. Zoran Mamić ipak dozvoljava igračima da slušaju glazbu na mobitelima ili raznim playerima - dakako, na slušalicama, piše Goal .

Razinu muzikalnosti među "modrima" svakako su podigla dvojica Čileanaca, Junior Fernandes i Ángelo Henríquez , koji su u siječnju snimili svoj cover pjesme "Darte un beso" Princea Roycea . Junior je bio vokal, dok je Ángelo svirao ukulele.

Dinamova južnoamerička kolonija posljednjih godina afirmirala je latinoameričku glazbu, a još jedni koji su se pohvalili glazbenim znanjem su Brazilac Cleyton na bubnjevima te Ante Rukavina na gitari, koji su u veljači prošle godine uz suca Brunu Marića izveli hit Michela Telóa "Ai se eu te pego".

U matičnom Henríquezovu klubu Manchester Unitedu glazbu odabire Louis van Gaal , a među poželjnima nije Olly Murse . Nizozemac u svlačionici dopušta samo funky house ili house ritmove, što je priznao Ashley Young . Nogometaš West Bromwich Albiona Joleon Lescott , pak, dobio je jezikovu juhu od trenera Tonyja Pulisa nakon što je puštao vulgarnu glazbu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • klema 02.05.2015.

    od latino-americkih pjevaca najdraze su im Sandra Afrika i Milica Todorovic

  • slavko00001 01.05.2015.

    jel ovaj bruno marić još igra za dinamo...:)

  • lugwig 01.05.2015.

    naravno kad imaju svega 3 domaća momka u svlačionici pa ne mogu progurat svoje narodnjake...

Komentiraj...
Vidi sve komentare