To je to što me zanima!

Dinamovci obavili operacije, Kačavenda se vraća u 'lokose' bez ijednog nastupa za 'modre'?

Hrvatski je prvak danas objavio da su obojica uspješno obavili operativne zahvate, te da su liječnici nakon završenih zahvata izrazili zadovoljstvo i optimizam
Vidi originalni članak

Jedan je odigrao 30-ak minuta, drugi nije niti debitirao. Priča je to Dinamovog dvojca, Luke Stojkovića (19) i Lukasa Kačavende (20), koji su ovog ljeta došli iz Lokomotive, ali Sergej Jakirović na njih ne može računati.

Stojkoviću su na zagrijavanju uoči derbija s Rijekom popucali prednji križni ligamenti, a nekoliko dana kasnije u Maksimir su stigle nove crne vijesti. Kačavendino koljeno nije u optimalnom stanju i liječnici su mu savjetovali novu operaciju, što je igrač i prihvatio.

Dinamo je danas objavio da su obojica uspješno obavili operativne zahvate, te da su liječnici nakon završenih zahvata izrazili zadovoljstvo i optimizam, a da će Stojković i Kačavenda odmah započeti s procesom rehabilitacije.

NOVI DOKAZ VIDEO HNS objavio snimku iz VAR sobe koja dokazuje zašto je Dinamu sviran penal u Osijeku! NOVO POJAČANJE Dinamo vraća poznato ime na Maksimir: Potpisao Halilović!

Pitanje je koliko će točno mjeseci proći prije nego što se Stojković i Kačavenda vrate u natjecateljsku formu, što znači da bi se potonji mogao vratiti na zimu u Lokomotivu bez ijednog nastupa za 'modre'.

Dinamo je Kačavendu upravo zbog visokog rizika od ozljede doveo na posudbu koju plaća 75.000 eura za svakih pet nastupa, a čini se kako su se bojazni čelnika 'modrih' i obistinile...

Idi na 24sata

Komentari 18

  • uvijekplavi 05.09.2023.

    BITI CEMO PRVI I BEZ NJIH,yDzv

  • biliiiiiiii 05.09.2023.

    MARIĆ!!! Pa samo na yutubu ima na stotine njegovih svirki za dinamo. Faul na centru,penal za dinamo. Posten covik a pistol nosi i na kavu. Sve protiv Dalmosa serete a potjerajte Dalmose ostat ce vam par budala i oni u grckoj.

  • dite-s-mora2 04.09.2023.

    steta za momke, bas nemaju srice..pogotovo kacavenda..da je bar otisa onda kad je moga, bar bi zaradia

Komentiraj...
Vidi sve komentare