To je to što me zanima!

Dinamovci odradili prvi trening nakon povratka s priprema...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dinamo u četvrtak igra zaostalu utakmicu protiv Istre u Puli. Mogao bi debitirati novi igrač, Cleyton. U nedjelju slijedi veliki derbi na Kantridi. Dinamo gostuje kod Rijeke.
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama odradili su prvi trening nakon povratka s priprema iz Turske. "Modri" su trenirali na pomoćnom terenu Dinamovog stadiona na umjetnoj travi. 

Dinamo u četvrtak igra zaostalu utakmicu protiv Istre u Puli (6. veljače), a u nedjelju je veliki derbi na Kantridi protiv Rijeke.

- Zadovoljan sam s pripremama, najvažnije nam je da se ozlijeđeni igrači vrate što prije u rad s prvom momčadi - rekao je trener Zoran Mamić.

U Dinamo je stigao Brazilac Cleyton.

- Vidi se da nije još spreman. Trebat će mu malo vremena da uhvati priključak s ostalima. Ali radi se o pravom znalcu, vrhunskom igraču i profesionalcu - dodao je Mamić koji je rekao kako bi Cleyton mogao debitirati već u Puli.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Hary_1 04.02.2014.

    pa da li se i neki drugi klub u lijepoj našoj vratio s priprema u svoj grad, gdje je odradio koji trening. zbilja udarna vijest. pa dal se svi novinari boje maminja i na sce načine mu se dodvoravaju pišući o po meni nebitnim stvarima. pa svi znamo da je sam trening, odn. trenažni proces ključni dio nogometa.

  • rudi17 04.02.2014.

    Ma neka prvenstvo bude zanimljivo do samoga kraja.

  • claudio66 03.02.2014.

    Opet će dinamo osvajat domaće prvenstvo, a u europi po starom ostaje, politika kluba ostaje ista ! Danas pogođeni listić i 1.000,00 kn čiste zarade na kladioni. Danas smo igrali solo par M.City – Chelsea X2, tečaj 2,00 u bonus tipu. Malo mi je žao što nisam dao čistu pobjedu na Chelsea (tečaj 4,50) jer sam je i najavio u mojoj analizi prije utakmice, ali da je kojim slučajem završilo neriješeno onda bih drugačije pričao, ali tko je gledao tekmu onda mu je moje razmišljanje u analizi potpuno jasno. Nema veze, i ovako nam je dobro. Chelsea potpuno zaslužena pobjeda i još su imali 3 stative. Ako vas zanima moj način igranja javite mi se na mail ikeljar49edgmailtočkacom za dodatne informacije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare