To je to što me zanima!

Dinamovci, sretan put! I drugi put svi su negativni na koronu

Kuferi i putne torbe mogu se pakirati. Dinamo za Cluj kreće u utorak i dan kasnije s prvakom Rumunjske borit će se za prolazak u treće pretkolo Lige prvaka od 20 sati
Vidi originalni članak

Dinamo može krenuti za Rumunjsku! I drugi obavezan test prema Uefinim propisima nije pokazao da je itko od testiranih dinamovaca pozitivan na korona virus nakon što je prije pet dana jedan igral dobio takav nalaz.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo slavi novi naslov prvaka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Svi klubovi sudionici Uefinih natjecanja obavezni su uoči odigravanja europskih utakmica odraditi testiranja na Covid-19, i to najmanje dva testiranja. Svi su nalazi oba testiranja prve momčadi GNK Dinamo, kao i nalazi delegacije, negativni - objavio je klub u službenom priopćenju.

NEMA VIŠE KORONE Dinamo - FC Korona 1-0! Nalazi igrača i stožera su - negativni

- Sukladno propozicijama Uefinih natjecanja momčadi su obavezne podvrgnuti se testiranju na Covid-19, a Uefa je u ponedjeljak ujutro obavijestila klub o rezultatima drugog testiranja.

Dakle, kuferi i putne torbe mogu se pakirati. Dinamo za Cluj kreće u utorak i dan kasnije s prvakom Rumunjske borit će se za prolazak u treće pretkolo Lige prvaka od 20 sati.

IGRALI HRVATI A sad Dinamo: Cluj dobio na otvaranju rumunjske lige...

Dobre su vijesti, također, stigle i s Kajzerice. Ni testovi na Lokomotivinim igračima nisu pokazali da ima novozaraženih, pa su procedure za dvoboj s austrijskim Rapidom uspješno sprovedene.

- Rezultati nedjeljnih testiranja u NK Lokomotivi pokazala su kako su svi negativni na Covid-19 te nema novozaraženih. Svi igrači bit će ponovno testirani u narednih nekoliko dana i na taj način će klub nastaviti precizno pratiti stanje i osigurati sve potrebne radnje kako bi u najvećoj mogućoj mjeri zaštitili igrače i stručni stožer te omogućili sudjelovanje u nadolazećim natjecanjima - poručili su iz redova hrvatskog doprvaka koji Rapid očekuje u srijedu u 19 sati.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • dsmilja1 24.08.2020.

    Plitak potok...

  • x00x 24.08.2020.

    dobili nalog da nalazi budu negativni hahah

  • cicinakitu 24.08.2020.

    kad sletite bit cete pozitivni 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare